O mizerie de conducatori ..


Nu am putut sa ma abtin sa scriu in urma moratoriului autoimpus pentru pana dupa sarbatori, dar agenda zilei se cere urgent sa mai acord cateva scatoalce virtuale, pe dupa cefele slinoase si tupeiste de politicieni romani, recte PDLBasescu. Si ce credeti ca mi s-au gandit ei cu capul, dupa ce s-or fi scormonit candid vreo cateva luni inainte in celalalt cap, eventual in kur?.. Pai cica acuma, daca vericii au ajuns in deplinatatea capacitatii lor de acumulare fraudata de avere si plus-valoare nationala, de la sine s-ar impune o lege cu rol de spalatorie de bani negri, ce sa confere apoi purtatorilor certificate de onorabila neaosa protipendada capitalistoida.

Cum ar veni zgubiliticii nationali s-au chiti sa-si produca o lege telefonata, prin care sa-si impoziteze cu infimul 16% „diferentele (scaparile) fatza de ce au declarat pana acum la FISC, adica o nimica toata, basca ca si cazierul lor este proiectat ca apoi sa fie trecut la urma pe alb… Si atentie,.. asta in timp ce amaratii de noi, facem puscarie pentru o punga de zahar sau faina „furata din avutul LOR privat (..acum)” pentru ca am ajuns in crunta realitate sa nu ne mai putem hrani familiile si sa ne moara copii de foame …

Hai de mama voastra de nenorociti NATIONALI!.. Chiar credeti ca lumea e a voastra pe veci, asa-i? Va simptiti si va credeti incremeniti pe veci in proiect, asa-i?.. Ei bine „fratzacilor”.. aflati de la mine ca va inselati amarnic!… Cand vom ajunge noi boborul la putere ( CA TOT OM AJUNGE ODATA SI ODATA, CHIAR DAC-O FI SA SE RASTOARNE LUMEA ASTA NEDREAPTA CU DOSU-N SUS) ABSOLUT TOATA LEGISLATIA DE PROFIL VA FI REFACUTA DE LA ZERO.

ABSOLUT TOATE AVERILE FACUTE POST 89 LE VOM TRECE APOI PRIN NOUL CIUR LEGAL, IAR in feed back SENTINTELE VOR VARIA LIBER-AMPLU, DE LA IMPOZITARI DE 100% A TOT CEEA CE NU POATE FI DOVEDIT LEGAL SI PANA LA INCHISOARE PE VIATA.., SI ASTA DOAR DACA NU INTRODUCEM UN MORATORIU LIMITAT TEMPORAL PENTRU PEDEAPSA CAPITALA, IN URMA CAREIA, fara exagerare … II VOM SPANZURA PE TOTI (stabilim intre timp impreuna, prin referendum popular, procedurile si fisele tehnice) ! La acesta rubrica vom incadra toata fauna – flora si conjuratia ce graviteaza in limitele cercului oligarhiei politico-economice si de represiune. Ca doar si lui Ceausescu i s-a parut neverosimil gestul asasinarii sale sub masca legii, pana a dat (poate nemeritat) ortu’ popii ..

Va asigur ca din ziua numarul doi, nimeni nu va mai fura in tara asta si toti oamenii simpli de la baza se vor simti razbunati, iar apoi resetati in pozitie de start pentru directia reconstructiei (reindustralizarii) tarii. VA ROG SA MA CREDETI PE CUVANT! Cert este ca nu mult timp vom mai fi prostiti cu atata tupeu, in fatza!..

PLATON

„unul dintre egali”

 

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în O mizerie de conducatori .. și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O mizerie de conducatori ..

  1. Silviu cel necajit zice:

    Sorin, sunt la fel de revoltat, supărat chiar, de tot ceea ce ni se întâmplă. Chiar nu-mi vine să cred ce tupeu au, javrele astea, chiar cred că pot face orice, oricând, oricum. Şi da, sunt de acord cu tot ceea ce ai scris, corect fiind raţionamentul, sperând să se întâmple – cu adevărat – judecata poporului. Să-mi ierţi lungimea comentariului, dar ataşez -în continuare -ceea ce am scris( un fragment) ca şi comentariu, într-un cotidian on-line, la un articol despre cenzura presei ca o necesitate stringentă.
    „(…) Băăăi, jigodiilor, nu vă mai satură DREACU’, hăăă?! Vă credeţi invincibili, cei mai tari, hăăă?! Terorişti de stat ce sunteţi! Ăia din Servicii, unii dintre voi, vă este bine, nu? Sprijiniţi-i, sprijiniţi-i, nu vă lăsaţi, că doar jumătate dintre decidenţi sunt şi de pe la voi, nu? Bucuraţi-vă la premărirea lor, fiţi insensibili la suferinţele poporului, al oamenilor, că doar sunt nişte străini de familiile voastre, masă de manevră, victime colaterale, ce nu pot să atingă -cu suferinţele lor – liniştea, bunăstarea şi nivelul de trai al vostru, şi al familiilor voastre. ” Să-i ia Dreacu’, să moară, ce ne pasă, face parte din joc, nu”? asta vă spune-ţi în fiecare zi, cu asta vă incurajaţi? Patetic! sunteţi jalnici! sper să vă spulbere tocmai suferinţele acestor oameni, blestemele lor asupra voastră etc. Vă place să ne ţineţi în mizerie, nu? suntem uşor de controlat, patetici, proşti, confuzi, cu mâna întinsă ca nişte cerşetori veritabili, fără reacţie, apatici şi blestemându-ne soarta de a fi născuţi pe aceste meleaguri. Ce formă de masochism! ce te îmbată de putere mai mult decât să-ţi vezi oamenii, semenii, târându-se -ca nişte lighioane- să vă pupe mâna când le daţi ceva. Ce stare de beatitudine trebuie să aveţi! dar, cât de curând, veţi simţi şi reversul medaliei de a fi asupritor cu acte în regulă, în numele democraţiei, ” constituţional”, aceea de a fi tu însuţi asuprit, batjocurit, condamnat la foame, la frig, la o existenţă ternă şi fără perspectiva de a te ridica la rangul de om, gânditor, care face parte dintr-un popor, intr-o societate aşezată pe valori şi tradiţii născute din respect şi dragoste de aproapele tău. (…)” Oare ne vom putea ridica, cu demnitate, la acest rang vreodată? Vom reaprinde flacăra românismului în inimile tuturor, pt. a distruge sabotarea şi distrugerea fiinţei româneşti de către noi şi prin noi înşine? eu sper că da, chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe( 43). Sau voi pieri şi eu, ca atâţia alţii, aşteptând ceva ce nu va fi posibil să se-ntâmple vreodată? cu respect şi stimă,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s