Saraca de ea … GRIPA AVIARA


Dragutz de tot cum, daca pana mai anii trecutii ne treceau toate naduselile la gandul ca fiecare stranut ar putea avea o etiologie aviar-porcina (celebrele gripe pentru a caror combatere s-au mobilizat oficial miliarde de ochiul drakului, lovituri sub centura concurentei <necotizante unde trebuie..>, eventual uriase oportunitati pentru noi furaciuni din avutul public-privat), astazi, se vede treaba ca tanti (Gripa Aviara) si nenea (Gripa Porcina) Viralii, cu siguranta ca au prins de veste ca lumea este calcata in picioare de o alta molima ticluita tot de genitorii precedentelor, vorbim de criza economica globala omniprezent si omnipotenta, si din prea mult bun simt au decis sa ne ierte la dat omoru’ in sesiunea 2010-2011…

Traducand mesajul de mai sus in dialectul copitatilor rumegatori ce ocupa habitatul uman este ridicol de-a dreptul proportiile minciunii puse in scena de OMS si de girantii sai oculti, ce de toamna si pana vara aproape ne obligau pe toti sa ne vavcinam, argumentandu-se logic cu pistolul pus la tampla, ca vezi doamne nu cumva sa perpetuam un asa zis focar, neimunizandu-ne.

Si pana la urma totul nu era decat o banala multianuala (sezoniera) gripa, dar in schimb si miliarde si miliarde de fraieri Homo Australopitecus. Si aici nu mai pomenim de faza, ca ocazionat de vaccinare s-au introdus cu seringa in corpurile fraierilor si cipuri microscopice ce functioneaza pe tehnologia RFID (popular si plastic spus celebrul „numar” al fiarei..666), si asta („doar”) pentru putea fi mai usor tinut sub control si reprimat sheptelul galactic..

Si mai ziceti daca puteti, ca nu traim vremurile biblic-antologice, in care ne conduce ala cu alegorice coarne puse pe frunte!…

PLATON

„unul dintre egali”

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Saraca de ea ... GRIPA AVIARA și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s