But what if we’ll fuck them ALL?!


Pai daca asa se pune problema si VECHEA Europa ne dispretuieste si renega, ce rost mai are atunci sa fortam sa prindem trenul care nicidecum nu vrea sa ne asteapte? Ce rost are sa ne dam de ceasul mortii pentru a ne asigura, dupa cum se vede, in cel mai bun caz rolul de a cincea roata la coviltirul ratatzilor si degeneratilor astia de capitalistoizi occidentali, cand poate ca ar fi si alte cai? Ne-au vrut gunoaiele in „uniune” ca si vasali, exclusiv pentru a-si diversifica portofoliile de „investire” (vezi exploatare) economica, dupa ce propriile areale le-au facut una cu pamantul si sterpizat si nu pentru o asociere sincera de pe pozitii egale …

Ei bine acesti lupi moralisti, ce oarecand genocidau popoare (natiuni) in numele religiei (vezi inchizitia), uitand ca esenta crestinismului era iubirea aproapelui, egalitarismul cu acesta si nu acumularea de averi peste averi si conquistadorismul asupritor, ei bine astia ne fac noua azi procese de constiinta sub forma de teoria chibritului, nimic convenindu-le fatza de noi..ca cica putzim, ca suntem nespalati, ca suntem inculti, ca suntem saraci… uitand mizeriile lor seniorale ca SI din cauza lor am ajuns in aceasta situatie ..

Dar nu-i nimic. Lumea nu incepe si nu se termina cu Europa. Eventual la o adica Europa va fi unde si cu cine decidem noi ca trebuie sa fie. Pe la inceputl mileniului trecut Europa era condusa de la Constantinopol (Sfantul Imperiu Roman), actualul Istanbul, si nu inteleg de ce azi nu am putea reconstrui acel „Sfant” Imperiu Roman.. La o adica putem denunta unilateral statutul de membru al Europei, si impreuna cu Turcia, Israelul si ceva state balcanice tot proscrise ca si noi, sa punem bazele de un nou superstat, mult mai viabil, mult mai atragator geostrategic si mult mai viril decat fandositzii astia de „vechi” europoizi…

Eu zic ca nu e de intins coarda mai mult decat trebuie, cu aviz coanei ridate Europa. Ca natie ne suparam rar, dar ne suparam vulcanic si de tot (cu conditia ca la puterea politica si administrativa sa fim oameni romani adevarati si nu mameluci vasali de-ai puterilor straine europene, asupritoare). Stiu ca ca ma vor acuza din nou unii de concepte simpliste medievale, dar eu prefer sa fiu acuzat de orice atata vreme cat romanilor mei de la baza societatii le este bine!.. PUNCT!

 

PLATON

„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în But what if will fuck them ALL?! și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la But what if we’ll fuck them ALL?!

  1. Yehoward zice:

    Bine spus, Sorine, chiar foarte bine. Păcat că nu ține nimeni cont de părerile noastre! Am fost învinși și nu știu cum am putea să ne luăm revanșa.

    Apreciază

  2. dementor zice:

    De acord ,unde ,cand si cum taierea imputitului cap de peste..,vreau sa particip activ,UNDE, CUM ?.. ,aceasta i intrebarea.Din pacate nu am gasit nici o organizatie nici un nucleu,nimic care sa mi arate ca ceva se misca,iar eu personal mi am luat o n bot pe romaneste,de nenumarate ori ca sa schimb ceva.

    Apreciază

  3. dementor zice:

    Discutii…,un episod des intalnit in spatiu carpato danubiano pontic,frumos si deslusit text plin de adevar filozofic,si poate ..,o realitate imediata sau viitoare..,poate.Realitatea cruda ,tarisoara asta mica si bicisnica care se hraneste cu amintiri,,plina de dinu paturici,politicieni de tot rasul,neputere militare ,neputere economica ,neputere de nici un fel,datoare vanduta pe cinci mii de ani,cu o infrastructura de doi lei,un popor descurajat si plin de angoase..Cum si care este pozitia care sa ne avantajeze intr o alta aliantza, daca si in asta suntem..un fel de gaura de…und????

    Apreciază

    • SorinPLATON zice:

      @Nikos
      Stimate domn,
      Suntem unde suntem pentru ca de cand exista tara asta a fost condusa doar de mediocri. Rabufniri de excelenta, chiar daca intr-un context gresit, vezi gen Antonescu, din nimic si de pe azi pe maine ne-au translatat in putere militara si apoi economica, dar resetate apoi de alte cohorte de mediocri. Asadar eu zic ca trebuie un transplant autentic, capului deja de mult imputit, de peste national. Apoi veti vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine…

      Apreciază

  4. io zice:

    se supara vacarul (adica io) pe sat …

    Apreciază

  5. DANIELA zice:

    NU SUNTEM NOI PERFECTI SI NICI EI DAR AICI VEZI DIFERENTA
    http://ro.netlog.com/groups/2VA0I0DE9NOI/blog/blogid=1192693#blog

    Apreciază

  6. Shadow zice:

    Si dvs chiar credeti ca „romanilor dvs de la baza societatii” le va fi bine? Nici macar „istoric” si „medieval” balcanic nu le-a fost bine. Doar pt ca nu vrem sa gasim „vinovatii” pt neintegrarea asta? Ca romanul e „verde” si cine da in mediocritatea guvernamentala da in „fibra neamului” doar.

    Apreciază

  7. Pai ce crezi ca se poate intampla, oricum suntem pe afara. Ne lasa si mai pe afara. Hai sa amenintam Germania, motorul economiei europene, sa vedem cam ce se intampla. Baietii astia nemti au niste antecedente (doar daca ne gandim la doua), spun in sensul ca vor exista represalii, de natura economica si politica, evident.

    Apreciază

  8. neuronos zice:

    Dacă ‘ne asumăm’ represaliile, pentru că vor fi nişte represalii, Da, putem să le transmitem un salut fierbinte…dar, după nişte alianţe cu ţări apropiate nouă.

    Apreciază

Lasă un comentariu