Into the BLUE …


Am inteles ca oamenii asteapta de la semenii lor (poate naiv, poate infantil..) lucruri bune. Asteapta sa li se faca (un) bine, la cat rau le face in mod uzual viata .. Am inteles de asemenea ca desi in plin adevar, totusi articolele mele supara.. Supara pentru ca intotdeaua „adevarul adevarat” doare. Si am mai inteles ca le fac bine, chiar daca putin, oamenilor .. publicand binele si frumosul (arta). Ei bine de aceea poate ca am sa scad ritmul publicarii de adevar via articole (deci informatii „de rau”), marind shtrocul la arta si frumos (deci despre bine). Ma bucur si daca intr-o masura cat de mica reusesc sa alin cat de cat mizera de viata ce o traim zi de zi si ceas de ceas… Ma bucur daca pot contribui cat de cat la starea dvs. de bine …

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Into the BLUE și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Into the BLUE …

  1. dementor zice:

    Dupa deranjul din decembrie 89…,am gustat fiecare genul de libertate pe care ni l am permis..,unii mai mult altii mai putin.Libertatea de exprimare este un bun castigat..si trebuie folosit intr u educarea celor multi.Acum ca sa folosesc si eu o usoara nuantza psihologica, faceti si dvs ca gospodina care stie ca face sarmale bune dar..,ptr a primi aprecieri zice asa intr o doara…,,stiti nu mi au iesit prea buna”,comesenii intr un cor cu gurile plinede sarmale striga …,…,,sunt fooarte bune”Gospodina jubileaza si se bucura,este necesar sa scriem, sa scrieti…,este necesar ,important ca acele randuri sa ajunga unde trebuie…,Dvs continuati…,mai sunt si altii …poate asa va aduna natura p cine trebuie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s