„Dezvoltand” criza („Improving” the crisis)


Realitatea vietii de zi cu zi a cetateanului planetar tinde tot mai mult sa prinda accente schizofrenoide, nesiguranta si impredictibilitatea viitorului transformand o societate gobala cat de cat asezata (dupa regulile unei ordini mondiale, si aceea impusa..) pe parcursul ultimului interval, intr-una haotica, isteroida si deprimata. Parca nimic nu mai functioneaza conform. Parca anti-firea devine status qvo-ul omniprezent, desi in subconstientul colectiv admitem ca trendul este descendent, si ca ne va duce exact in „bratele” fumegande ale Anti-Omului

Admitand a prioric pe baza demonstratiilor logice facute inclusiv de mine in acest blog, cum ca lumea asa zis moderna nu numai ca nu este una ce se dezvolta la cheremul hazardului, ci ca este una strict controlata, permanent re-proiectata pe principii cibernetice de feed-back, de catre o „mana nevazuta” dar cat se poate de reala (vezi patronatul ocult global, gen Grupul Bilderberg), s-ar putea interpreta ca si o curiozitate (a naturii) faptul ca „stapanii globali de sclavi” nu fac nimic pentru a-si stopa criza, ce de fapt deliberat au conceput-o, cu manierele unui sinucigas infantil ce-si taie singur craca de sub picioare.

 

Dar oare asa sa fie? Oare faptul ca aceasta criza merge din rau in mai rau, poate fi folosit ca si argument in favoarea celor ce sustin ca valentele conspirationiste gobale sunt doar excese de imaginatii febrile? Poate aceasta criza sa se constituie in subsidiar, in dovada ca lumea nu este condusa de un grup ocult, omnipotent? Ei bine, nu. Logica demonstratiei falsitatii temei este data si de faptul ca manipularea a fost conceputa de inteligente si dupa criterii binare, de tip 1 si 0, de alb si negru, de bine si rau, adica adaptata puterii limitate (preconditionate..) de intelegere a cetateanului planetar „de tip nou” ..

Ca o paranteza, cetateanul planetar „de tip nou” a fost designat sa fie un cyborg umanoid, la limita animalitatii si masinii biologice, un „item” redus intelectual, dar mai ales in viziune si IQ emotional. S-a urmarit, si s-a obtinut prin „evolutie” controlata (..controlata de cine v-am zis mai inainte) o adevarata noua subspecie, si anume una limitata capacitiv in imaginatie, una „adaptata” sa devina o simpla unealta de lucru docila, dependenta de clusterele asa zis civilizationale,.. iar nu una independenta. Ei bine o astfel de fiinta, cu valoare doar de obiect de inventar in parcul logistic al monopolurilor transnationale, a fost setata sa gandeasca, sa comunice, si daca vreti, sa creeze, intr-un limbaj simplist …unul binar .., intocmai ca si programarea caculatoarelor din erele pre-informationale.

Asadar, pentru cei cu o abordare intelectuala polivalenta, nepervertita inca de „binefacerile” modernitatii, daca nu certitudini, cu siguranta devin un noian de intrebari „de risc” simptomatologia si deontologia fenomenului degradarii continue a calitatii vietii. Nu putem sa nu ducem analiza urmand un fir rosu, pana la o cauza originara a tuturor defectiunilor civilizationale. Si uite asa, step by step, ajungem sa intelegem ca tabloul scenariului este unul cusut cu ata alba. De fapt avansarea pe calea crizei mondiale de sistem, se constituie intr-o dovada suplimentara a premeditarii, a unei desfasurari de forte pusa pe note intr-o adevarata partitura „favoarabila” distrugerii civilizatiei umane…

Ca preconditii in directia sustinerii logicii ocultei globale, in promovarea unei curse cu adevarat antiumane avem:

 1. Civilizatia umana, prin lupte de emancipare milenara, a ajuns azi sa-si asigure din contul si cu acceptul tacit al liderilor mondiali oculti, o seama de beneficii, de drepturi, de bunastare, ce i-a ridicat direct proportional calitatea conditiilor de trai, viziunea si asteptarile fata de viata, si ce a determinat-o apoi implicit sa se inmulteasca pana la refuz, ocupandu-si exponential arealele fizice, iar apoi, prin supra-incarcare viata in bunastare colectiva devenind prin „evolutie” nesustenabila.
 2. Orice dezvoltare cantitativa a populatiilor umane (prezentata de oamenii de stiinta drept „evolutie”) a avut ca si efect pervers o dezvoltare a agresiunii asupra mediului, o spoliere dramatica a resurselor vitale neregenerative, iar la pachet, o reducere majora a accesibilitatii hranei…
 3. Omul fiind un concept de tip „rau de la natura” (inca noi „tertii” mai avand de stabilit, daca nu cumva de vina pentru aceasta stare de fapt este creatorul „nostru”, daca exista un asa ceva, sau sa fie apoi de vina logica actului creationist), exista si-si amorseaza conceptul existential in jurul violentei, egoismului, meschinariei, lacomiei, adica a tot ceea ce impreuna cu suprapopularea a dus si duce spre explozie (sau implozie) societara ..
 4. Admitand by default ca adevaratii „stapani mondiali” sunt inca oameni, si nu sunt deja metamorfozati de facto ca si „anti-oameni” (diavoli, extraterestrii sau ce vreti dvs.) sub travesti, in cel mai bun caz beneficiaza de „calitatile” subpunctului anterior (3) .. Ca atare vor vrea totul doar pentru ei, pentru siguranta familiilor lor (securizarea descendentei fondului genetic propriu), fiind in stare sa se dedea la orice marsavie la adresa maselor de la baza societatii, pe „principiile celui mai tare din jungla” si a lui „scapa cine poate”..

Asadar, pe undeva devine „logic” si „indreptatit” ca lidership-ul mondial (ocult) sa puna la cale un act de limitare drastica a cresterii cantitative a populatiei umane, folosindu-se pentru acest deziderat de caile hard-power-ului gen razboaie cu distrugeri cat mai de masa, de crearea de boli pandemice netratabile, de modificarea artificiala a micro-macro-climatului, de inventarea unor pericole venite din exetriorul nostru (vezi cosmos, gen meteoriti, radiatii solare, ce sub masca carora sa se poata oarecand efectua auto-lovituri atomice, ori energetice neconventionale), etc., sau pe cale soft-power-ului, prin politici de „containment”, de restrictionare acces la bunastarea unor regiuni globale limitate, prin inventarea de scuze pentru care nivelul de trai sa fie tras prin orice mijloace in jos ..

Va ofer in continuare cateva mostre (..monstre…) de viziuni ale „elitei” globale, ori a „trompetelor”-„megafoanelor” acesteia, cat se poate de relevante in ceea ce priveste tema ..: 

„Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”

Theodore Roosevelt

*

„Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat „.

 

Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984

*

„O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”

 

Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon

*

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. „

 

Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie

*

„In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea.”

 

 Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991

*

„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . „

 

Paul Ehrlich , profesor la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”

*

“Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

 

Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

*

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”
„Primele mele trei obiective principale ar fi :  reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”

 

Dave Foreman

*

„În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. „

 

J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO

*

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe  daune ecologice. „

 

Mihail Gorbaciov

*

 „Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele  vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. „

 „Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din străinătate, în special din ţările mai puţin dezvoltate”.
      „Puterea este cel mai puternic afrodisiac.”
      „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”
      „Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”

 

Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991

*

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. „

 

David Rockefeller

*

„Războiul şi foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient şi mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvata criza populatiei. SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu favorit pentru eliminarea a 90 la sută din populaţia lumii este Ebola (Ebola Reston), deoarece este extrem de letala şi ucide în cateva zile, în loc de cativa ani. Trebuie sa crestem mortalitatea cu 90%  la om. Uciderea oamenilor… Gândiţi-vă la asta… Ştiti, gripa aviara e buna, de asemenea. Pentru ca cel care supravieţuieste, va ingropa mai apoi nouă „

 

Dr. Eric Pianka . Profesor de ecologie evolutiva la Universitatea din Texas , a arătat soluţii pentru reducerea populaţia lumii la o audienţă cu privire la controlul populaţiei.

*

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decat in cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferica. „

 

David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age !

*

„Suprapopularea este in prezent vasta, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie ca  sa reducem în prezent  cat mai mult populatia. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare. „

 

Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 PAMANT

*

„În America de Sud, guvernul Peruan merge din uşă în uşă facand presiuni asupra femeilor care urmează să fie sterilizate şi el e finanţat de dolari american pentru a face acest lucru.”

 

Mark Earley în „The Wrong Kind of Party Christian Post ”10/27 2008

*

„Femeile în Ţările de Jos, care sunt considerate de către stat ca sunt  mame improprii ar trebui să fie condamnate la a lua contraceptive pentru o perioadă determinată de doi ani.”

 

Marjo Van Dijken (autor al proiectului de lege în Ţările de Jos)

*

„Dacă m-aş reîncarnat, aş dori să revin pe pământ ca un virus ucigas care sa reduca populatia umana.”  
„Creşterea populaţiei umane este, probabil, singura şi cea mai gravă ameninţare pe termen lung, pentru supravieţuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care aceasta crestere nu este temperată – nu doar pentru lumea naturii, ci si pentru lumea oamenilor. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat mai multe resurse vor consuma, si implicit va fi mai multă poluare .”

 

Prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta, Ducele de Edinburgh, lider al World Wildlife Fund

*

„Graviditatea ar trebui să fie o crima pedepsibila împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii  deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la  a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand  antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare..”

 

David Brower, directorul executiv Sierra Club

*

„Principiul care sustine vaccinarea obligatorie este suficient de raspandit iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui sa fie la fel.”

„Este mai bine pentru toată lumea, dacă în loc de a aştepta executarea degeneratilor pentru infracţiuni, sau de a-i lasa sa moara de foame in imbecilitatea lor, societatea ii va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapti, să continue soiul lor … Trei generaţii de imbecili sunt de ajuns.

 

Oliver Wendell Holmes, Curtea Suprema de Justitie, SUA

*

„Un regim planetar ar trebui sa fie responsabil pentru determinarea populaţiei optime in intreaga lume dar şi in  fiecare regiune şi pentru a arbitra diferitele ţări în impartirile regionale. Controlul mărimii populaţiei ar putea să rămână responsabilitatea fiecărui guvern, dar regimul planetar ar trebui sa aiba puterea de a aplica limitele convenite. „

 

John P. Holdren, consultant in stiinta a lui Obama

*

„Directia pe care o urmeaza Rockefellerii şi aliaţii lor este de a crea un guvern intr-o lume care combină supercapitalismul şi comunismul în acelaşi cort, toate aflate sub controlul lor …. Ma refer la o  conspiraţie? Da. Si sunt convins că există un astfel de complot internaţional în domeniu, aplicat si planificat de mult timp, şi care este incredibil de rău în intenţie. „

 

Congresmanul Larry P. McDonald, 1976

*

„Astăzi lumea are 6.8 miliarde de oameni. Si ar putea creste până la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” 


 
 Bill Gates

*

Ei bine aceasta criza mondiala economica este o justificare perfecta pentru „stapanii de sclavi mondiali”, ce pe calea impunerii unor „logice” tot mai grave politici de austeritate, sa taie major din drepturile si bunastarea cetateanului planetar, la pachet reducandu-i capacitatea si dispozitia reproductiva, cat si o mai mare dependizare (sclavagizare) a sa …

In concluzie acesta criza economica si de sistem, mondiala, este una artificiala, ce se constituie intr-un act major de agresiune a OMULUI de catre ANTI-OM. Asa ca watch-ou dude peoples, si asta nu ca ar fi mare lucru de facut, decat fie sa provocam o anarhie globala, ce sa destabilizeze principiile si parghiile acestei obtuze, desuete, dictatoriale ordini mondiale, fie sa ne incolonam si sa pasim spasiti, biciuiti fiind de „stapanii nostrii” (..de sclavi), spre crematia si „purgatia” iadului etern …

PLATON

„unu dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la „Dezvoltand” criza („Improving” the crisis)

 1. Bilcu Elena zice:

  Am citit si cu toate ca stiam despre aceasta inmultire a populatiei care poate produce ori infometarea in timp si decimarea ei,ori suprapopularea excesiva in detrimentul terrei, citind „solutiile” date de unele din cele mai cunoscute personaje din trecut si actuali, ma cutremur numai la gandul ca unele din ele deja au fost implementate si la noi in tara. Cititi-le si voi si va veti da seama. Eu consider ca ideile acestea de ucidere in masa au fost folosite in timp prin razboaie, prin degringolada folosita pentru ca populatia sa fie dezorientata . Nu stim ce idei nastrusnice le va mai veni diversilor oameni care ajung in functii de raspundere. DAR ,totusi un consult psihiatric ar trebui facut tuturor celor care candideaza pentru anumite functii decizionale ,si reluate aceste consultatii depinzand de varsta lor. Iar decimarea populatiei ,zic eu ca trebuie lasata la latitudinea fiecarui cetatean ,care automat contribuie prin comportamentul lor la reducerea sanselor de a trai mai mult sau mai putin.

  Apreciază

 2. Sibilla zice:

  VĂ IMPLOR SĂ MEDIATIZAŢI !!!
  NU MĂ LĂSAŢI SINGURĂ ÎN LUPTA ACEASTA ! VICTIMELE SUNT COPII, COPII INSTITUŢIONALIZAŢI !!

  * Cine a văzut ceva şi n a orbit? Cine ştie cu adevărat un lucru şi mai poate să l spună? Cine a întîlnit adevărul, un adevăr oarecare, şi n a fost strivit de el? * – Constantin Noica
  ” Adevărul e stăpânul nostru, nu noi stăpânim adevărul. ” – Eminescu
  ÎNCĂ O DOVADĂ, RECENTĂ :
  Copiii din Centrul de Plasament “Speranţa” Reşiţa, victime sigure pentru pedofili

  Fetele instituţionalizate sunt victimele unui pedofil
  ” Ocrotitorii ” copiilor instituţionalizaţi din Caraş-Severino, feuda porno păstorită de Sorin-LACHE Frunzăverde

  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/21/%E2%80%9D-ocrotitorii-%E2%80%9D-copiilor-institutionalizati-din-caras-severino-feuda-porno-pastorita-de-sorin-lache-frunzaverde/

  Apreciază

 3. Pingback: Memorii dintr-o cutie de carton | Genunchiul Lumii

 4. Intotdeauna lumea se manifesta prin variabilele crizelor, a stagnarii sau a ascendentului unei civilizatii. Si intotdeauna o civilizatie se destrama oferindu-i alteia locul. Uneori, prin suferinta si umilinta…Si intotdeauna omenirea si-a descoperit noi energii si variante de supravetuire si de schimbare, ascensiune, chiar daca a costat-o enorm. inclusiv acceptand improvizatiile si scenariile „aristocratiei mondiale”. Articolul este un semnal de constientizare a societatii de ieri, azi si maine. Succese!

  Apreciază

 5. Alina RAUS zice:

  „Malthus a postulat (n.Eseu asupra principiului populatiei) ca populatia umana creste exponential si ca, in cele din urma va ramane fara resurse de hrana, pe care le-a vazut ca avand doar un potential de crestere liniara. Desi oamenii au reusit, pana in prezent, sa impiedice o foamete globala, episoadele locale de foamete au fost numeroase-desi adesea rezultatul unor factori politici si economici mai curand decat al unei limitari a resurselor”-Thomas H. Greco Jr., Sfârșitul banilor și viitorul civilizației

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s