Virtuala lovitura regalista de stat…


… Dar daca de la microfonul Parlamentului, regele Mihai, sub forma unei soft lovituri de stat va face o declaratie de instaurare a monarhiei constitutionale, poate in solidar cu un grup eterogen de oameni de influenta, ce in paralel cu speach-ul vor face demersurile publice necesitate? …

Oare asta sa fie oare adevarata teama a parlamentarilor de carton expandat? ..

Oare acesta sa fie sensul ascuns al diabolizarii interne-internationale treptate (si asta nu ca nu ar merita, dar asta este un alt subiect) a presedintelui Basescu? ..

.. Eu in locul dansului, poate asa as face. Domnia sa nu mai are nimic de pierdut, ba din contra.. Iar la pachet rumanilor li s-ar putea facil oferi un nou orizont de asteptare … departe in viitorul indepartat … chiar daca acum vintrele ne sunt ghiorainde …

In definitiv orice schimbare poate si va fi pozitiva (admitand ca mai rau decat pana acum nu ne mai poate fi), numai schimbare din actualul trend politic porcesc sa fie, nu?!.. Eventual la acest mod vom putea intoarce 180 grade curentul european si poate mondial.., ANTI-ROMANESC.

PLATON

„unul dintre egali”

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Virtuala (viitoare) lovitura regalista de stat... și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Virtuala lovitura regalista de stat…

 1. Ing. Ion Vacaru zice:

  Întoarcerea în timp nu mai este posibilă. Monarhia și-a trăit traiul, iar în.sloganul ” monarhia salvează România”, poporul păcălit de multe de atâtea ori, în decursul istoriei ,nu mai crede şi de aceea zic::

  Trăiască Regele! Trăiască
  Ca cetățean în Ţara Românească,
  Iar atunci când vine Clipa
  Să-i punem bustul…la Antipa

  Apreciază

 2. marius simon zice:

  Problema regalitatii est mai complcata decat pare. In primul rand Mihai I nu mai poate reprezenta viitorul. Atunci , cine va mosteni tronul? Dupa regulamentul casei regale, un nepot. Care? Ne aflam in situatia lui Carol I Personal, nu am incredere intr-o regina, oricat de simpatica ar fi Margareta si nici in printul!! consort.
  pPcat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s