romanii vs. indignarea …


Romanii tot o indignare o tzin, dar si aia stearpa…..

Si ma rog de ce te-ar roade constiinta de lipsa de scrupule a caprei vecinului, cand chiar tu-eu-noi toti suntem o apa sh-un pamant. Oamenii se calca cu masinile, se agreseaza verbal, nu se respecta furand randul, iau actul dreptatii capitale si finale in propriile maini „exonerand” fortat statul, critica tot si toate mai putin propria persoana si multe altele, si asta ca si o expresie 3D a egoismului nostru ereditar, a individualismului si spiritului barbar razgaiat, a lasitatii complexate de curajul si idealismul studiat in „filme si carti”… a principiului perdant „AICI-ACUM-TOT .. SI NUMAI PENTRU MINE”…

Ori capitalismul asta abject a venit ca o manusha acestor racile fenotipic-genetice nationale, subliniind prin ingrosare tot ce este mai rau in noi… Nu stim si nu acceptam ca regula generala a jocului nu este numai „la placinte inainte”, mai intotdeauna orice evolutie (individuala-societala) necesitand stagii de negare a sintagmei „la razboi, inapoi..” ..

O natie esuata pe o linie dezafectata, asta suntem, si pentru a schimba trendul avem nevoie de vagoane de voiinta si perseverenta… Eventual sa mi le aratati si mie cand le vedeti, ca sa stiu sa nu mai fiu si „eu”…. EGOIST ..

PLATON

„unul dintre egali”

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în romanii vs. indignarea ... și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la romanii vs. indignarea …

 1. http://justitiepentruhateg.wordpress.com/2012/04/19/alin-andrioni-ne-scrie-demontarea-minciunilor-primarului-nicolae-timis/

  Va rog sa acceptati acest link. Poate se iau masuri impotriva acestui impostor si traseist din interiorul PSD. In curand pe blog vom posta si amenintarile prin sms cu moartea pe care acest ipochimen le-a savarsit la adresa unui om care a ales sa ii spuna NU acestui primar corupt si sa il infrunte. In acest caz nu mai conteaza apartenenta politica. DEJA PERSOANA AMENINTATA A DEPUS PLANGERE PENALA impotriva acestui individ

  Va multumesc pentru intelegere!

  Apreciază

 2. fanu zice:

  Buna ziua stimati hategani
  Astazi am avut a doua infatisare a procesului pe care l-am demarat impotriva Primariei Hateg si implicit a tovarasului primar Timis Nicolae. Pronuntarea definitiva va avea loc in data de 24 aprilie, data in care speram sa avem castig de cauza. Dovezile depuse de noi la dosar sunt zdrobitoare, iar sansele noastre sunt foarte mari. Asadar, in data de 24 a lunii aprilie cu …putin noroc vom prelua din nou baza sportiva, iar proiectul Academiei noastre de Fotbal va intra pe un fagas normal. Peste aproximativ 51 de zile , cand Timis nu va mai fi primarul orasului Hateg, dorim ca intr-un parteneriat real cu noua conducere a Primariei Hateg, sa punem in practica acest proiect sportiv care va cuprinde inclusiv modernizarea bazei sportive:
  – punere in functiune cladire noua (care este nefunctionala in acest moment din cauza executiei execrabile a firmei d-nului Hofner)
  – realizare imprejmuire baza sportiva
  – reabilitare tribuna (montare scaune plastic, vopsire structura metalica)
  – recompartimentare interioara
  – realizare teren sintetic cu noctura
  – realizare teren de volei/beach volei
  – realizare teren de tenis
  – amenajare cladire veche si transformarea acesteia in cantina, care va deservi sportivii si antrenorii
  – refacerea suprafetei de joc si realizarea unui sistem de irigare
  – refacerea pistei de alergare
  – achizitionare echipamente sala de forta , sauna etc
  – infiintarea unui internat pentru copiii-sportivi din afara orasului Hateg, care vor fi legitimati la Academia de Fotbal Victoria Hateg.

  Asadar, va rugam sa ne sustineti in cauza noastra in numar cat mai mare ! ……uniti suntem mai puternici !

  Club Sportiv Victoria Sport Management
  membrii fondatori : Alin Andrioni / Vasile Leordean
  info@fcvictoriahateg.com
  info@fcmuresuldeva.com
  http://www.fcvictoriahateg.com
  http://www.fcmuresuldeva.com

  Apreciază

 3. fanu zice:

  CUM POATE VICTOR PONTA SA SUSTINA un individ pentru primar care are grave probleme cu legea?

  http://gazetadedimineata.ro/actualitate/social-democratii-hunedoreni-au-probleme-legale-primarul-orasului-hateg-nicolae-timis-a-fost-trimis-in-judecata-pentru-abuz-in-serviciu/

  deja exista plangeri penale impotriva lui si la dna

  —– Forwarded Message —–
  From: Alin Andrioni

  Sent: Thursday, March 15, 2012 4:31 PM
  Subject: Demontarea minciunilor PRIMARULUI NICOLAE TIMIS

  Buna ziua,

  Avand in vedere articolele de presa aparute in legatura cu scandalul provocat la Hateg de catre primarul Nicolae Timis, precum si explicatiile mincinoase date de acesta, va prezentam mai jos punctul nostru de vedere, avizat si argumentat(drept la replica):

  contractul de comodat pe 5 ani –in atasament. Faptul ca Primaria din Hateg nu are cunostinta sau nu vrea sa stie de acest contract, este un caz grav de incompetenta sau lucru pe langa lege.
  vizavi de “ distrugerile” pe care le-am facut de cand am preluat baza sportiva, va atasam poze cu starea acestei baze la momentul preluarii, iar cum arata ea in momentul de fata se poate vedea la fata locului. Bineinteles ca toate aceste lucruri au fost realizate din fonduri private(aproximativ 50000 ron), singura investitie a primariei Hateg in 6 luni de zile fiind o factura de 1200 lei, factura pe care au achitat-o din contul echipei de fotbal a orasului CSO Retezatul Hateg, lucruri care se pot verifica la AJF Hunedoara.
  despre bugetul pe care il aloca Primaria HATEG pentru returul de campionat: daca ar fi asigurat acest buget, adica aproximativ 150000 ron pentru intreg campionatul , noi puteam oferi toate garantiile ca echipa va promova intr-o liga superioara. Nicio echipa din liga a 4-a nu beneficiaza de un astfel de buget, mai ales in conditiile in care nu are stabilita promovarea ca obiectiv, insa e foarte bine ca se intampla asa, dar pana acum de ce nu a aparut un astfel de buget, in conditiile in care existau chiar niste bani in contul clubului dintr-o sponsorizare de la Heineken, bani de care nu stie nimeni ce s-a intamplat cu ei, decat primarul? Sustinem in continuare ca acesti bani, fara o supervizare, vor ajunge in bugetul pomenilor electorale, asa cum oamenii din Hateg vorbesc ca s-a intamplat si altadata, nu in cel al sportului. Mai mult decat atat, cum este posibil ca in aceste vremuri economice, sa refuzi sa colaborezi cu oameni care doresc sa investeasca in fotbal, sa realizeze un cadru performant de pregatire, in conditiile in care exista atatea exemple de falimente in acest domeniu, lucru care nu putea decat sa ajute Primaria sa foloseasca surplusul de fonduri pentru a majora obiectivele din sport sau sa le foloseasca in alte investitii necesare cetatenilor.
  4. Singura explicatie pe care o putem avea la aceasta reactie, este faptul ca noi am solicitat in cateva randuri primariei sa puna in funtiune acea cladire “ monument”, care a costat “ 5 miliarde”, dupa spusele edilului, lucru care nu s-a intamplat, insa care a deranjat deoarece ar fi trebuit sa oblige constructorul sa realizeze lucrarile de reparatii din fonduri proprii, lucrarea fiind in garantie(sigur ca la momentul la care noi am facut adresa era in garantie, in acest moment nu mai e pt ca au tergiversate acest lucru spunem noi intentionat) sportivii fiind nevoiti sa plece de la antrenamentele efectuate in iarna, transpirati prin zapada si frig, direct acasa. Realitatea este ca acea cladire este total nefunctionala, nereceptionata dar platita integral, asa cum sunt si alte “ investitii” in acest oras.

  In atare conditii, ne intrebam ca niste cetateni simplii: cine ar mai dori sa vina in aceasta regiune sa investeasca, sa creeze locuri de munca, atat timp cat autoritatile locale se comporta astfel???

  Mai jos aveti link-ul cu articolul aparut in presa in care Nicolae Timis “explica” ilegalitatea facuta:

  Edilul Nicolae Timiş a pus gând rău echipei de fotbal

  http://www.facebook.com/#%21/photo.php?v=331942713509101 – linkul cu explicatiile d-lui viceprimar Dabelea.

  http://www.fcvictoriahateg.com

  VICTORIA SPORT MANAGEMENT
  Romania, Hateg, HD, 335500
  Str. Progresului nr. 1 – sediu social

  Nr. 42/02.04.2012

  CATRE
  CURTEA DE CONTURI

  Prin depunerea proiectului sportiv “Dezvoltarea Sustenabila a Tarii Hategului prin sport”, Ascociatia Club Sportiv Victoria Sport Management a obtinut in vara anului trecut acordul Consiliului Local Hateg pentru inchirierea bazei sportive in vederea derularii unor diverse activitati sportive. In momentul preluarii pe proces verbal a bazei sportive, se executau mai multe reparatii la una din cladiri (doua nivele), afland de la reprezentatii primariei ca totusi acea cladire fiind una noua, neutilizabila inca, a fost construita cu aproximativ doi ani in urma de catre firma Romadria Construct Hateg (nu stim exact denumire firmei – manager Hofner Romica)
  Observand existenta acestor probleme ce tineau de functionarea in conditii de siguranta a cladirii, am comunicat in mai multe randuri si Primariei Hateg si firmei constructoare, sa vina la fata locului sa verifice anumite defecte ce tineau de instalatiile termice, electrice, sanitare asociatia noastra neputandu-si desfasura activitatea.
  Asadar, am solicitat constructorului , prin adresa nr. 1044/22.12.2011 urmatoarele documente :

  • Garantii echipamente incalzire / accesorii incalzire
  • Documentatii tehnice traduse / documente proveniente echipamente instalatii si materiale constructii
  • Proiecte avizate de proiectanti autorizati pt. constructie, instalatii, rezistenta
  • Autorizatia de constructie si procesele vorbale de verificare pe parcursului lucrarii semnate si avizate de Inspectoratul in Constructii si dirigintele de santier
  • Documentele de receptie a lucrarii elaborate de comisia din interiorul primariei
  • Proiect tehnic avizat MLPAT si ISCIR conform colectie PT-C9 – instalatii
  • Certificate metrologice pentru supape de siguranta si termomanometre
  • Proces –verbal de punere in functiune cazan combustibil solid
  • Formular tip Anexa T – ISCIR de autorizare a functionarii
  • Proces – verbal de instruire fochist
  • Proiect cos de fum + verificare cos de fum
  • Nume/Prenume inspector ISCIR care a participat la avizarea functionarii
  • Autorizatii ISCIR de montare – instalare pentru cazane combustibil solid

  Totadata , am invocat catre constructor si anumite neconformitati in ceea ce priveste partea de executie a cladirii :

  • Lipsa totala a robinetiilor de izolare circuite /golire instalatie.
  • Realizarea montajului fara autorizatii de montare de la ISCIR
  • Lipsa elementelor de siguranta pentru boilerul apa clada menajera (vas expansiune , termomanometre).
  • Instalatia sanitara / incalzire nu prezinta pante pentru realizarea golirii.
  • Spatiul tehnic nu prezinta priza de aer neopturabila / priza evacuare gaze
  • Cazanul este montat fara protectie la supratemperatura (supapa descarcare termica, respectiv sursa UPS avarie tensiune)
  • Cazanul nu prezinta protectie la soc termic respectiv condens (lipsa bypass intre tur si retur).
  • Caditele de dus nu sunt fixate in pardosea.
  • Instalatia – canalizare interioara etaj nefinalizata (aerisirea este in interiorul incaperii – miros abundent de fecale la nivelul palierului)
  • Abateri in ceea ce priveste relizarea peretiilor , tavanelor, montajul parchetului laminat, si a finisajelor interioara, acoperis, finisaje exterioare (realizate din parchet laminat si plinta)

  De la firma constructoare nu am primit nici un raspuns, in schimb Primaria Hateg a considerat ca raspunsul ce mai corect, din punctual lor de vedere, este montarea abuziva a lacatelor pe baza sportive si blocarea activitatii noastre

  Asadar, avand in vedere costul extrem de ridicat al investitiei (denumita de noi generic : cladirea noua baza sportiva Stadion Hateg – culoare albastra) , deoarece nu stim denumirea oficiala a investitiei, considerand calitatea precara a executiei cladirii, dorim verificarea Primariei Hateg si a firmei constructoare, prin verificare tuturor documentelor financiar-contabile / deconturi , plati, preturi materiale, furnizori, licitatii, receptii, garantii, procese verbale de verificare a constructiei de catre Inspectoratul in constructii, ISCIR Romania, procese verbale punere in functiune cladire etc.

  Asteptam cu interes raspunsul d-voastra !

  Cu profunda consideratie,

  Ing. Alin Andrioni
  Ing. Vasile Leoredean
  Membrii fondatori

  info@fcvictoriahateg.com
  mobile: 0724.241.041

  urmariti va rog comentariile si veti afla ca domnul Ponta a gresit in alegerea PSD pentru Hateg

  http://gazetadedimineata.ro/sport/fotbal-special-lovitura-de-stat-la-hateg/

  http://www.mesagerulhunedorean.ro/policlinica-din-hateg-a-intrat-in-reabilitare

  VA ROG DACA PUTETI SA IL INFORMATI PE PONTA POATE ISI REVINE SI SE LEAPADA DE UN INDIVID TRASEIST POLITIC

  Apreciază

 4. fanu zice:

  1. Va rog foarte mult sa ajutati pe acesti oameni care lupta impotriva unui tiran. Nu cred ca in acest caz conteaza apartenenta politica a primarului (care oricum este un traseist notoriu) ci inumanul de care da dovada. Daca nu puteti sprijini distribuiti mesajul mai departe. Poate cineva totusi face ceva.
  Va multumesc pentru sprijin!
  —– Forwarded Message —–
  From: Alin Andrioni
  Sent: Thursday, March 15, 2012 4:31 PM
  Subject: Demontarea minciunilor PRIMARULUI NICOLAE TIMIS
  Buna ziua,
  Avand in vedere articolele de presa aparute in legatura cu scandalul provocat la Hateg de catre primarul Nicolae Timis, precum si explicatiile mincinoase date de acesta, va prezentam mai jos punctul nostru de vedere, avizat si argumentat(drept la replica):
  contractul de comodat pe 5 ani –in atasament. Faptul ca Primaria din Hateg nu are cunostinta sau nu vrea sa stie de acest contract, este un caz grav de incompetenta sau lucru pe langa lege.
  vizavi de “ distrugerile” pe care le-am facut de cand am preluat baza sportiva, va atasam poze cu starea acestei baze la momentul preluarii, iar cum arata ea in momentul de fata se poate vedea la fata locului. Bineinteles ca toate aceste lucruri au fost realizate din fonduri private(aproximativ 50000 ron), singura investitie a primariei Hateg in 6 luni de zile fiind o factura de 1200 lei, factura pe care au achitat-o din contul echipei de fotbal a orasului CSO Retezatul Hateg, lucruri care se pot verifica la AJF Hunedoara.
  despre bugetul pe care il aloca Primaria HATEG pentru returul de campionat: daca ar fi asigurat acest buget, adica aproximativ 150000 ron pentru intreg campionatul , noi puteam oferi toate garantiile ca echipa va promova intr-o liga superioara. Nicio echipa din liga a 4-a nu beneficiaza de un astfel de buget, mai ales in conditiile in care nu are stabilita promovarea ca obiectiv, insa e foarte bine ca se intampla asa, dar pana acum de ce nu a aparut un astfel de buget, in conditiile in care existau chiar niste bani in contul clubului dintr-o sponsorizare de la Heineken, bani de care nu stie nimeni ce s-a intamplat cu ei, decat primarul? Sustinem in continuare ca acesti bani, fara o supervizare, vor ajunge in bugetul pomenilor electorale, asa cum oamenii din Hateg vorbesc ca s-a intamplat si altadata, nu in cel al sportului. Mai mult decat atat, cum este posibil ca in aceste vremuri economice, sa refuzi sa colaborezi cu oameni care doresc sa investeasca in fotbal, sa realizeze un cadru performant de pregatire, in conditiile in care exista atatea exemple de falimente in acest domeniu, lucru care nu putea decat sa ajute Primaria sa foloseasca surplusul de fonduri pentru a majora obiectivele din sport sau sa le foloseasca in alte investitii necesare cetatenilor.
  4. Singura explicatie pe care o putem avea la aceasta reactie, este faptul ca noi am solicitat in cateva randuri primariei sa puna in funtiune acea cladire “ monument”, care a costat “ 5 miliarde”, dupa spusele edilului, lucru care nu s-a intamplat, insa care a deranjat deoarece ar fi trebuit sa oblige constructorul sa realizeze lucrarile de reparatii din fonduri proprii, lucrarea fiind in garantie(sigur ca la momentul la care noi am facut adresa era in garantie, in acest moment nu mai e pt ca au tergiversate acest lucru spunem noi intentionat) sportivii fiind nevoiti sa plece de la antrenamentele efectuate in iarna, transpirati prin zapada si frig, direct acasa. Realitatea este ca acea cladire este total nefunctionala, nereceptionata dar platita integral, asa cum sunt si alte “ investitii” in acest oras.
  In atare conditii, ne intrebam ca niste cetateni simplii: cine ar mai dori sa vina in aceasta regiune sa investeasca, sa creeze locuri de munca, atat timp cat autoritatile locale se comporta astfel???
  Mai jos aveti link-ul cu articolul aparut in presa in care Nicolae Timis “explica” ilegalitatea facuta:
  Edilul Nicolae Timiş a pus gând rău echipei de fotbal
  http://www.facebook.com/#%21/photo.php?v=331942713509101 – linkul cu explicatiile d-lui viceprimar Dabelea.
  http://www.fcvictoriahateg.com

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s