Gura pacatosilor adevar (mai) graieste?…


Acum nu as vrea sa fiu acuzat de partinire, ca vorba aia „avem si noi falitii nostri” (cel putin doua bucati..), dar este suspecta atitudinea Portii Brussells-ului, care a tacut malc la metodicele periodice derapaje anti-democratice a regimului Basescu-Boc, acum insa facand din tantar-armasar, ca muscati din gura de sarpe…

Dupa cum am afirmat si cu alte ocazii explicatia acestui „naturel prea simtitor” este una mai absconsa si se regaseste taman in seva patriotic act & war on terror-ul yankeu post 09.11.2001. Mai exact mediat de acele evenimente (care nu le comenteze acum ca si autenticitate), USA din postura de stapan absolut al planetei a impus guvernantelor mondiale regionale si locale, o anumita „subliminala” linie si conduita de urmat, un anumit profil al resursei umane ce sa o aplice in practica… Astfel  puterea (guvernarea) politica si administrativa la nivel global a fost subsidiarizata serviciilor secrete ale fiecarei tari (sau asociatii de tari, gen UE, etc) de catre „il capo di tuti capi”, interfata „CIA” a puterii maxime oculte.

Ei bine dragii moshului, in Romania puterea a fost ursita in 1990 impreuna cu „nasii” globali, la modul ca primul interval de 10 ani sa apartina nomenklaturii de rangul 2-3 (UASCR, UTC, PCR-istii ratati), recte PDSR, astfel ca sa se asigure by default o tranzitie „mai blanda” spre realitatile crude ale capitalismului, urmand ca dupa 2000, intarit si de evenimentul cabotin din 09.11.2001, puterea sa treaca definitiv, inclusiv pentru Romania, in mainile oamenilor de paie ale serviciilor secrete (continuatoarele de facto si prin imitatie a confreriilor masonice de altadata). Omul de paie al serviciilor pana in acest moment (mai exact pana in momentul cand il vor inlocui cu un altul de o aceeasi factura) este maestrul de ceremonii .. Traian Basescu. Acest om, impreuna cu toata clasa politica (care este o suma de complicitati fetide, toti fiind parte in procesul de destructurare a Romaniei ca si stat-natiune) reprezinta so call „sistemul”, reprezinte sintagma „dai in mine, dai in fabrici si uzine”… si de aceea este si sunt practic indestructibili.

In concluzie, indiferent de cine va „castiga” la referendumul de supendare, din pacate adevaratul castigator va ramane ca in totdeauna … SISTEMUL.

PLATON

„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Gura pacatosilor adevar (mai) graieste?... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gura pacatosilor adevar (mai) graieste?…

  1. Doina zice:

    Cat de tare este oita, m-a distrat maxim 😛

    Apreciază

  2. Rares Rusan zice:

    super faine pozele , in rest trage fiecare ce concluzie vrea, inca suntem o tara democratica :).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s