Viata noastra.. ce-ati facut cu ea?..


Daca moneda euro scade galopant fata de dolar si yen, ce putem spune atunci despre leul romanesc care scade galopant fata de euro? ..

Ni se reduce nivelul de trai in progresie geometrica, fara a identifica valid cauza. Pentru aceasta stare de fapt propun urmarire penala individualizata tuturor autorilor guvernamentali-administrativi-politici (putere si opozitie) sub acuzatia de „subminarea economiei, a avutului public si privat” si o pedeapsa privativa de libertate pe viata.

PLATON

„unul dintre egali”

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Viata noastra.. ce-ati facut cu ea?.. și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Viata noastra.. ce-ati facut cu ea?..

  1. Constat cu placere ca odata cu trecerea anilor ,, vioiciunea atitudinii ”are un trend ascendent , contrar legilor biologice. Din pacate sunt nevoit sa repet ce spune-am si la ultimele vizite in motorul cu aprindere prin compresie si anume ca nu e suficient pentru a pune lucrurile in miscare. Observ ca masinaria a primit si carte de identitate , motoru’ e bun , rotile au toate sansele sa fie puse in miscare da’ e musai o cutie buna de viteze ………..( fie ea si automata ) . Da’ nu stiu de ce am asa un feeling ca ownerul doreste de fapt sa o pastreze pentru muzeu ( vezi posteritate -sic! ) si nu vrea cu nici un chip sa o ,, bage ” pe drumurile publice . In rest , toate bune !

    Apreciază

  2. Cosmin Sabo zice:

    Exista un strat de isteti comunisti ramoliti care au intzarcat un strat de prosti obedienti.Prosti obedienti pe seama ramolirii comunistilor batrani au fost treptat lasati sa vorbeasca si sa preia diferite centre de putere dintr-o indiferenta fireasca ce vine o data cu senectutea.
    Prosti obedienti cum nu au avut voie sa puna intrebari nu isi pun nici ei insisi prea multe,de aici o slaba potentza analitica a problemelor rafinate din campului financiar.In naivitatea lor iau contramasuri punctuale fara sa aiba viziunea de a lua masuri preventive sau masuri integrate de termen mediu si lung cum procedeaza toate tarile civilizate,pt ca altfel nu ar mai fii prosti si mi-ar compromite mie teoria prostiei obediente.Stilul despotic si sfidator al clasei politice nu va produce eleganta manifestare civilizatoare a demisiei de onoare ci va propaga reteta profitoare a nepotismului indelung confirmata.Doar nu se vor speria de calitatile combative ale mamaligii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s