Siria bucuroasa de portia sa de primavara (araba) ..


Tevatura cu Siria, ce cica ataca Turcia,.. adica David pe Goliath.., face parte din planul mai larg (cusut cu ata alba) a celor ce au catalizat toate „primaverile arabe”, pentru a introduce pe usa din dos „democratia” in regimuri islamice inchistate.
Mai exact trupe speciale ale „nu spun cui” (gen SAS ce le vedeti pe Discovery) infiltrate in Siria misca pe doua directii; una joaca rolul „opozitiei interne rebele” ce contesta armat regimul Bashar al Assad, combaterea legitima a acesteia de fortele siriene guvernamentale fiind prezentata manipulat international ca si un „masacru de civili sirieni inocenti”; cealalta directie este reprezentata de provocare a unui incident de granita (casus belli), atacand dinspre Siria terti statali, initiativa ce sa poata genera aspectul fezandat a unei „agresiuni” ce musai sa genereze in contrapartida o reactie interventionista de „pacificare”, iar apoi de definitivare a ce fac „rebelii”, respectiv „primavararea” fortata a Siriei…
Evident ca planul mai general este cel de demantelare a centurii de aliante defensive ale Iranului in vederea unei viitoare apropiate lovituri mortale de baros impotriva acestuia… Adica muult shit stimabililor.. muult shit..
PLATON
„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în de portia sa de primavara (araba) .. și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s