Un meci de tip ori NOI ori EI …


In cateva randuri ne-a fost intromisionata „pedindarat”, dar profesionist, o informatie privitoare la politica de diktat a UE fata de noi in ceea ce priveste pretul gazului metan din productie proprie afectat consumului intern. Si anume de ceva timp incoace, in mod obsesiv ni se tot readuce aminte la anumite intervale cum ca avem cel mai jos nivel de pret la triada benzina-motorina-gaz, uitandu-se parshiv ca o treime din oferta este produsa din resurse si capacitati de rafinare interne.
Cum ar veni se tot bate apa in piua ca este imoral ca noi sa platim „atat de putin” in timp ce europeanul „neaos” plateste „atat de mult”, din nou viclean trecandu-se cu vederea diferenta de nivel de trai, de venituri, de putere de cumparare…
Ca sa rezum mesajul „lor” subliminal este ca nu intereseaza pe nimeni de nivelul de trai al romanilor, cat securizarea unui nivel minim de venituri pentru „ei” rezultat din exploatarea noastra prin soft-post-capitalism. Si de fapt deductia mea merge mai departe afirmand ca sursa raului nu este in exteriorul tarii, cat in coltii lupilor oligarhi din tara. Asadar rapitoarele interne (inclusiv din clasa politica) „ne asasineaza cu mana de ucigas straina”, bagand la inaintare nemultumirea a nush’ ce foruri europene, ca de fapt sa-si ascunda intentia cinica de majorare la un nivel fara precedent a preturilor carburantilor lichizi si gazosi, dar musai fara riscul de a fi trasi  la raspundere, inclusiv electoral, de catre sclavii de romani…
Retineti asadar romani, ca cei mai mari asupritori de romani sunt .. romanii, si anume cozile de topor a sistemului global corespondente in Romania. Concluzia? Sistemul trebuie schimbat cu totul altfel ne vor termina incetul cu incetul pe toti (prin aditivi in mancare, radiatii, reduceri nivel de trai, agresiuni pseudolegaliste directe, etc). Va fi un meci de care pe care, unul de tip ori NOI, ori EI ….
PLATON
„unul dintre egali” … unul dintre voi si noi…
Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în The final countdown! Un meci de tip ori NOI ori EI ... și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un meci de tip ori NOI ori EI …

  1. Cosmin Doru zice:

    Maleabilitatea conducatorilor nostrii la dictatele externe provine din cultura totala a atitudinii umile(pe toate palierele sociale,supusenia fata de politic,linguseala fata de sefi si pioshenia fata de biserica) in detrimentul demnitatii umane.Noi suntem departe ca evolutie istorica,conform imnului Desteapta-te Romane noi inca asteptam Renasterea(Desteptarea) din anii 1500.Coloana noastra vertebrala este garbovita de la inchinaciuni si osanale aduse marii varietati de sefi politici,economici si religiosi care se intretin unii pe altii.Am sarit din pozitia noastra periferica marile momente de desteptare istorica:Renasterea,Revolutia Franceza sau Iluminismul.Nu am gasit modalitatea de a cultiva trasaturile etice ale individului,am dat frau liber inteligentei genetice romanesti si am primit grotescul succes material al catorva alimentat cu insuccesul majoritatii.Am vandut,am vandut si am vandut,resurse strategice,monumente istorice,fete tinere si copii.Pentru ce? pentru un truc capitalist de recuperare prin inflatie si asigurari de tot felul.Valoarea unei tari este data de numarul lucrurilor nepretuite.Oare care este pretul nostru ca popor pe mesele aurite din inaltele foruri europene?
    Cat mai rezista oare spiritele libere in fata buldozerului conformarii?
    Cu respect ca inca mai stai si licaresti in bezna Sorine!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s