ciocan => USL <= nicovala


romania-rush

Ca sa clarificam putin situatia post-electorala, rezultatul neverosimil de mare in favoarea USL nu a fost obtinut ca raspuns a vreunei conduite recente de guvernare exemplara, a vreunui program de viitor macro-administrativ salvator, a probitatii moral-profesionale a cantidatilor, cat a unui imens vot de blam dat intregii clase politice, metamorfozata de exemplu si in fostul regim autocratic portocaliu PDL-Basescu. Putem spune ca actualii-viitori omnipotenti au fost inscaunati printr-o victorie a la Pirus, totul incepand prin puternica miscare populara a iernii trecute, cu varful de iceberg in Piata Universitatii, pe care atunci PSD si PNL pe furis s-au grabit in fals sa o confiste, certificand-o ca cica o lupta ideologica a electoratelor captive proprii. Si departe de adevar nu erau, ca rascoala de atunci tot o lupta ideologica a fost, doar ca nu una menita sa roteasca oligarhia mafiota vesnicizata la putere, mascata de asa zise diferenduri ideologice, cat lupta de clasa, cat condamnarea opresiunii si exploatarii omului simplu de catre sistemul capitalistoid omniprezent.

romanian_heavy_worker_1

Iar acum vazandu-se cu sacii puterilor discretionare in caruta veti vedea cum „stanga popolara”,in scurt timp va presta piesa unei aceiasi Marie, doar cu o banala alta palarie… Si uite asa ca oamenii maselor de votanti ce i-au adus la putere in mod democratic, iar nu prin tavalugul unei adevarate revolutii, isi vor vedea a n-oara asteptarile inselate. Ba mai mult decat atat, situatia socio-economica by default fiind programata sa o ia abrupt in jos, mixata fiind cu ipotetica la pachet scadere a nivelului de trai (sub influenta constragerilor UE, FMI, de clan mafiot, a inabilitatilor de sorginte doctrinara, etc) va exceda in maxim cateva luni limita suportabilitatilor umane civilizate, cu o singura diferenta, si anume ca de  data asta masele „proaste” beneficiaza de o carte suplimentara in maneca; asul din maneca reprezinta constiinta precedentelor lupte de strada din Bucuresti, ce, desi nu au fost subliniate („marketate”) in public, din ratiuni de siguranta nationala, au speriat de moarte sistemul conducator ocult … desuet.

romanian_heavy_worker

In concluzie aproximez ca USL se afla intre ciocan si nicovala, intre promisiuni neonorabile si spectrul unui viitor scrutin electoral inecat in sange, pentru ca da, sugerez ca aceste alegeri au fost pen-ultimele sau ultimele episoade prin care hotii (oligarhia politico-economica) au fentat fraierii (masele populare), strigand ca din gura de sarpe … „hotiii..”. Daca situatia social-economica nu se va schimba 180 de grade inspre mai bine, va urma cu certitudine o revolutie de sistem. Si atunci se vor plati toate politele ramase restante din 1989 si pana azi …

center_of_Bucharest_on_Jan_15_2012

PLATON

„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în ciocan => USL <= nicovala și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s