(mult prea) MIZERABILII


Mizerabile au fost programele tv de revelion, putand spune ca lumpen flora ne-a incercuit total.

jeg_TV_2

E o diferenta colosala fata de programele ante ’89, cand probabil pentru ca ne dadeau divertisment cu lingurita, totul era foarte concentrat si de o mare calitate. Un Toma Caragiu, un Dem Radulescu, un Puiu Calinescu, o Ileana Stana Ionescu, o Buciucianu Botez si multi altii ne intretineau cu un umor de buna calitate, cu programe integrate in care te simteai parte. Daca atunci tot ce se facea era inspre imbunarea si rasplatirea muncii oamenilor, acum totul nu e decat o inselatorie, o incercare opintita meschina de a tine cu forta oamenii in fata televizoarelor pentru a le putea varsa pe gat, prin surprindere, tone de reclame. Apoi oferta manipularii reduce foarte mult intelectul si orizontul de asteptare al spectatorilor, in timp tinzandu-se spre o tabula rasa generala, o egalizare in rau a intelectelor.

jeg_TV_1

In orice caz cand vezi azi (in mass media si mai ales in programe facute cu „dedicatie”..) ca distractia se invarte in jurul unor bucatari, frizeri, chilotisti (gen Botezatu), flora penala manelista din zona traficului de droguri, sex, etc., parveniti politici-economici-civici, mai exact transmitandu-ni-se superior ca si fetitei cu chibriturile, o opulenta si un nivel de trai de multi intangibil, iti vine sa pui mana pe vatrai si sa tragi in ei TOTI cu racheta nucleara Pershing ….

jeg_TV_3

Cu o scarba gratioasa,

PLATON

„unul dintre egali”

 

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în (mult prea) MIZERABILII și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s