Barbarians resurrection


Declaratii de o gravitate exceptionala facute de reprezentatii Ungariei si a maghiarilor autohtoni. Este pentru prima data cand nu o mai dau cotita, de la evenimentele interetnice provocate si/sau amplificate de dansii in Targu-Mures in Martie 1990; este tot pentru prima data, cand in sfarsit „politica pasilor (lor) marunti” se concretizeaza in revendicari xenofob-revizioniste palpabile.

hungarian_orcs_huns

Dintr-un acest moment, in care „prietenii” si-au arborat fara jena eticheta pozitiei fascistoide pe forma si fond, devin indreptatite, imperios necesare si valide reactii de contracarare din partea Romaniei, UE si comunitatii mondiale, ca altfel se creaza un precedent revizionist periculos pentru multi, incepand cu USA, Franta, Spania si terminand cu Israel, Coreea, Rusia, etc… http://ziuadecj.realitatea.net/intern-and-extern/ambasadorul-ungariei-vrem-tinutul-secuiesc–105997.html

PLATON

„unul dintre egali”

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Barbarians resurrection și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s