POPE no more … NO MORE lies


Un fapt fara precedent si de-o gravitate, pot spune exceptionala, demisia Papei de la Roma. Indiferent de explicatii, apreciez ca religia crestina (retineti cuvantul religie si nu obiectul religiei, identificarea cu Dumnezeu) a primit o puternica lovitura sub centura, „martiriul sacrificiului pe viata” oferit ca exemplu exclusiv si prin „demisia” papilor via exitusul din viata, fiind total compromis. 

POPE-RESIGNS

Necontand viitorul inlocuitor purtator de mitra, argumentele si motivatiile sale, acest gest va cadea in ochii tertilor enoriasi ca un act de impuritate, de impunitate, de ingerinta grobian pamanteana in locuri in care se presupunea ca by default transcende doar harul divin. Interesele obscure ale oamenilor din spatele scenei, a materialismului-consumerist abject, a post-capitalismului la urma urmei, nu au facut in acest caz decat sa dea masura neputintei omului, macar in a juca coerent piesa de teatru cu medierea proniei supranaturalului catre mireni. Si ce sa mai vorbim ca nici vorba nu s-a militat pentru iluminarea interioara individuala,  apoi societala, nu s-a militat din randurile top-end clerului catolic pentru promovarea spiritului de sacrificiu prin auto-exemplu, a solidaritatii cu cei in crunte suferinte (ce nu-s tocmai putini), a echitatii si egalitatii in bine, dar mai ales ACUM,.. IN ACEASTA VIATA, si nu in una iluzorie, de aievea….

FemenPopeResign

Cica e o vorba ca pe tot ce pune omul hain & prelatul & dracul mana (vezi copita..), ia Dumnezeu mila, si asta o spune un gnostic si nu un habotnic ciolanolog (pupator de moaste „arhivate” prin mumificare), dupa cum probabil, formal habotnici sunt 90% dintre enoriasii contabilizati de analele manipularii si tzinerii maselor sub strict control via religie … http://edition.cnn.com/2013/02/11/world/europe/pope-resignation-q-and-a/index.html

nothing_about_Jesus_in_pope_resign

In concluzie, indiferent de pro-contra argumente, avem parte de o decizie dezolabila …..

PLATON

„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în POPE no more ... no more LIES și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s