Despre cete acerebrate cu tupeu…


Semnalez un articol foarte inspirat. Este exact ceea ce am trait pe propria piele, ani la rand fiind diabolizat de cete acerebrate cu tupeu. Morala ce se poate trage nu este insa sa capotam, ci sa rezistam indiferent ce, noi astia cativa ramasi ne-alienati. Intre timp, prin exersare am prins si abilitati de a simti si influenta ganduri (un al 6-lea simt..) si ma incanta groaza si frica ce le-o inspiram. Sistemul lor este un castel de carti de chirpici facut fara fundatie, o simpla adiere mai serioasa de principialism putand rasturna toata sandramaua.
brave
Apoi trebuie vorbit despre dihotomia termenului tupeu, existand si unul constructiv (o incredere cultivata, puternica, in propriile capabilitati si o actionare ca atare). Eu zic ca o combinatie de curaj, principialism, morala, etica, iq si tupeu (pozitiv), moarte n-are…. Veti vedea soon de ce zic asta!…. http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/curaj-1_52ea7668c7b855ff56ef7a83/index.html
PLATON
sorinplaton
„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Despre cete acerebrate de tupeu... și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s