Sa nu ma intrebi niciodata de primul milion de $ …


„Dai in mine, dai in fabrici si uzine”… Se vede treaba ca cei cu valente de hoti, devalizatori, escroci, meschinarie, cinism, banditism nu au avut niciun scrupul sa dea in fabrici si uzine, sa dea din coate si genunchi, sa insele cat mai mult si pe cat mai multi. Ca de fapt a face prin trafic de influenta afaceri cu statul, in dauna statului, in dauna celor multi pe care statul in subsidiar ii reprezinta, putem spune ca reprezinta cu subiect si predicat, o crima.

greed-avarice

Dupa cum spuneam ani la rand ca liniste in tara asta nu va fi atata vreme cat toate averile post ’89 nu vor fi verificate prin filtrul legalitatii si moralitatii, pana atunci proiectia vinii colective va pluti nonsalant si asupra „nevinovatilor” care se complac in acoperirirea prin tacere a tuturor talharilor cu staif. Asa ca incercati sa va uitati cu alti ochi la cei ce anual isi permit sa-si inoiasca automobilele cu ultimele modele Maybach, Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Maserati, etc., care isi permit n-iahturi, simultan vile la munte si mare, castele in localitatile de bastina, avioane de linie, multi-croaziere anuale…. in conditiile in care 80% din populatia Romaniei de abia supravietuieste, sau face foamea de la o luna la alta. Acesti parveniti au acaparat bunastare, pozitie sociala si aroganta furand averea statului, averea tuturor. Ganditi-va ca un scaun de la iaht, o oglinda retrovizoare de la Veyron, o pingea de la Vuitonul sau samurul de la gat este poate facut din cota parte a aportului tau la averea intregii natiuni…

Solutia este sa intrebam intotdeauna ipochimenii cum si-au facut „primul milion”, chiar daca acum isi permit luxul albirii trecutului-prezent, pozand intr-o celesta inabordabila onorabilitate, toti astia ce au stiut a promova prin furt… prin furtul startului si a dreptului la echitate.

http://adevarul.ro/economie/bani/romania-capitalismului-cumetrie-patru-milionari-cinci-supt-stat-1_5341161f0d133766a88aadf1/index.html

http://www.petitiononline.com/ilicit/petition.html
(we need to combat the corrupted and not only the corruption..)

PLATON

sorinplaton

„unul dintre egali”

 

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Sa nu ma intrebi niciodata de primul milion de $ și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s