De veghe in lanul de bullshit-uri …


Inscenarea cu dialogul ambasadorilor rusi din tari africane este atat de rudimentara, incat nici de pamflet-ironie nu poate tine loc. Posibil sa se aplice tactica hotilor ce striga cel mai tare „hotii” pe modelul kristallnacht-ului nazist, dar asta e o alta discutie.

russians-are-weird

Printre multe altele se poate observa ca sursa este de formatie occidentala, rusii, chiar si cei vorbitori de engleza neperformand ticul verbal de a adauga „-land” (Carnifornia-land) la sfarsitul denumirii unei regiuni (dupa modelul invers a unui tipic in care sotiile ruse preiau in apelare locutiunea ce defineste plastic termenul de „femeia lui”, gen Nemirskaya, Platonova, etc.).

Avem totusi de-a face cu o incercare nadusita de a produce un cassus belli. Ce sa-i faci, asa-i cand vointa nu tine de putirinta, de incultura adica … http://www.evz.ro/dicutie-dintre-doi-ambasadori-rusi-despre-romania-si-expansiunea-rusiei-vezi-reactia-moscovei.html

PLATON
sorinplaton
„unul dintre egali”

 

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu