„Rad” yankeii, dar parca nu cu rasul lor…


Modul detasat si sigur in care actioneaza Rusia in tot ce face azi semnifica amploarea catastrofei defectarii lui Snowden (ex- CIA) in tabara lor. Rusii efectiv cunosc azi toate procedurile, principiile, strategiile, tacticile de reactie ale USA-Military Force, iar yankeii fiind foarte indaratnici in respectarea tipicarismului lor corporatist, fapt cunoscut de viitorii-actuali adversari inca din WWII, au devenit transparenti de predictibili.

Laughing-Crying

Rusii stiu exact cand si cat sa intinda coarda, pentru a nu trece linia rosie consocuta doar de avizatii din randul US-NATO. Ei bine corolar, daca adminstratia Obama binevoieste sa faca publice aceste linii rosii „secrete”, am putea „evalua” noi restul, cam cat si-au propus sa-si faca de cap ivanii, intorcand cu fundul in sus divanul …. http://adevarul.ro/tech/gadget/cum-reusit-edward-snowden-scape-supravegherea-americanilor-folosind-mai-sigur-sistem-operare-lume-1_534cd1770d133766a8cbf33a/index.html

PLATON

sorinplaton

„unul dintre egali”

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în dar parca nu cu rasul lor... și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s