SUN TZU vs. Arta Razboiului … asimetric


Eu chiar nu inteleg ce anume tactica de lupta „asimetrica” furnizeaza armata de consilieri CIA, Kiev-ului, ca-i vad cam jigariti si debusolati pe racanii alb-galbeni. Mai oameni buni, daca nu va duce caputzu, si imitatia este o solutie; pai cum iti permiti sa-ti trimiti trupele sa dezinfecteze actele de sabotaj si terorism, fiind imbracate ca pentru o hora din sat, cu echipamente standard, indicativi vizuali, logistica de armata regulara, etc? Ma.. voi sunteti tampiti, ori numa’ prosti?….

war

Primul lucru ce l-as fi facut ca si consilier mercenar ar fi fost sa creez o confuzie generala (vezi Sun Tzu – Arta Razbiului), echipandu-i in echipamente similare „civililor” pro-rusi, identificarea de aproape facandu-se prin parole si insemne discrete. Asa, „civilii” combatanti anti-sistem, si rusofonii localnici (plus mass media aferenta razboiului psihologic al rusilor) ar fi fost intr-un profund sah-mat… http://adevarul.ro/international/europa/infografie-situatia-frontul-est-ucraina-declansarea-operatiunii-antiteroriste-1_534d2fec0d133766a8ce9cee/index.html

PLATON

sorinplaton

„unul dintre egali”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în SUN TZU vs. Arta Razboiului ... asimetric și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s