Cautand lumina… in mijlocul lazii de gunoi a istoriei


45

Un alt aspect de reliefat fatza de articolul din link, ar putea fi faptul ca occidentul este super-tehnologizat, dar mort ca si esenta si spirit, in timp ce la rusi este invers, chiar daca se observa ca esticii salbatici depun eforturi sa remonteze la tot ce sunt deficitari in competitie. Atata vreme cat nu esti in stare sa iei masuri capitale de nivel „viata si moarte”, din cauze de temeri cu privire la avut, bogatie, obisnuinte consumationale, etc., puse in pericol, chiar vei deveni involuntar victima unui plan ultimativ de tip „totul sau nimic”. Ca si-n istorie, migratorii erau foarte eficienti in raul ce-l faceau tocmai prin faptul ca se comportau ca si cum nu ar avea nimic de pierdut. Iar azi in rolul barbarilor fara scrupule, ca si „ieri” de altfel, joaca ursul post-sovietic….

aminvins

In alta ordine de idei, noi romanii performam prin fatul ca suntem si dezorganizati, si haotici, si nedotati, si lashi,… cum ar veni victime colaterale sigure. Iar de toata astea suntem de vine NOI, fiecare, pentru faptul ca ne-am complacut sa construim peste veacuri un sistem de tip lasa-ma sa te las, de hotzie mediocra, perversitate de pluton, mitocan rasuflat,  patriotard de mucava, si am fost-suntem mai nepregatiti ca niciodata pentru viata, dar foarte pregatiti in schimb, sa intram cu tot cu nume-activ-pasiv, in lada fizica de gunoi a istoriei lumii ….

http://www.ziare.com/international/ucraina/la-un-pas-de-razboi-de-ce-ar-trebui-sa-actioneze-nato-in-forta-1295277

PLATON

sorinplaton

„unul dintre egali”

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Cautand lumina... din mijlocul lazii de gunoi a istoriei și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s