Dar de ce nu … Daniel Constantin, presedinte al Romaniei ?!…


Stam si urmarim ceea ce altii caznit se chinuie sa ne vare cu polonicul dezinformarii pe gat. Armate de PR-isti fac strategii peste tactici si manipulari peste sabotaje, numai sa le iasa din jobenul prestidigitator dintr-un ipotetic final, scopul ingustei lor existente mercenare.  Asa chiar nu am inteles de ce musai numai Victor Viorel Ponta, Crin Antonescu, ori alti terti politicianisti, atat de uzati intr-un diapazon peiorativ, musai detin monopolul predestinarii functiei cele mai mari in stat. Dar de când lumea incepe si se termina cu astfel de croitorasi viteji de duzina, ca n-am inteles?!…

Ei bine va propun atentiei focusarea pe Daniel Constantin, prezidentul de la PC. Ei bine, chit ca acest partid nereformat inca, se poate constitui in adevarate pietre de moara la gatul acestui tehnocrat, omul merge bine mersi inainte. Efectiv performeaza in cadrul Ministerului Agriculturii, la ora actuala fiind poate cel mai indreptatit faptic dintre fauna ministr-etzilor, sa ocupe prin competenta un astfel de inalt post.

Daniel-Constantin_PC_ne-huiduit

Apoi nu este de neglijat faptul ca opinia publica efectiv il indrageste pe acest om, prin aura de aer proaspat ce o aduce odata cu dansul. Ce masinatii de culise, ce meschinarii, ce jocuri politianiste cu „n” mize; ninik; acest om se dovedeste refractar la ele. Se vede treaba ca Daniel Constantin stie una si buna, si anume de onoare si de spiritul datoriei, ceea ce este un mare asset.

Ei bine societatea romaneasca este pregatita in acest moment sa-si arunce peste bord tot lestul cu laturi si pelagra oligarhica, iar semnalul inoirii si unui nou inceput, poate veni prin promovarea unor nume de acest gen. De altfel, duminica trecuta când „am turistat” pana la Sambra Oilor de la Negresti Oas  – Certeze, singurul de pe scena manifestarii ce a ramas nehuiduit a fost, ghici cine (dintre domnii Daniel si Constantin)?! In schimb printre destinatarii predilecti de HUO-proletar s-au numarat acolo („la scena deschisa”) Victor Viorel Ponta, Andreea Vass, Dan Diaconescu, Silaghi si nu mai stiu cum, Ioan Mircea Pascu, Mihai Razvan Ungureanu, Traian Basescu, Crin Antonescu, etc. S-a dovedit astfel ca omul elector „de rand” este fraier dar nu si prost; isi cunoaste interesul, iar interesul iesirii din cloaca nationala fetida, in perspectiva unei vieti cert mai bune, au vazut-o in persoana lui Daniel C.

Daniel-Constantin_ne-huiduit

Post Scriptum: Am inteles pe surse ca anturajul lui V. Viorel P. a incercat opintit sa-i deturneze traiectul omului „nostru” din PC, oferindu-i mita n „arginti” dar acesta le-a dat imediat cu tifla, spunandu-le ca principiile (sale) nu au valoare (adica sunt nepretuite)… Pai atunci stimati concetateni va propun sa curmam „suferinta creatoare” a acestor politruci ce se vad care mai de care mai presedinti de proprie coterie nationala, si sa-l propunem & votam ca si presedinte al Romaniei pe Daniel Constantin. Bazandu-ma pe al saselea simt, va spun eu ca acest om, D.C. pe numele sau, este cartea noastra castigatoare,.. a poporului I MEAN….

PLATON

sorinplaton

„unul dintre egali”

 

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în presedinte al Romaniei ?!... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dar de ce nu … Daniel Constantin, presedinte al Romaniei ?!…

  1. Radu zice:

    Problema lui Daniel Constantin e ca acesta e teleghidat de securistul turnator de rude Voiculescu, zis si Felix sau Varanul. Cand te conduce un viitor puscarias, ai o problema foarte mare!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s