De ce sa mai murim pentru tara?


Cine – ce mai este cuvantul tara? De ce am merge noi, copii si nepotii nostri sa murim aparand tara in caz de conflict? Care tara? Tara celor care o detin in proprietate privata? De ce am mai muri atunci noi, oamenii simpli, din ratiuni de fad patriotism? Pentru prezervarea clasei bogatilor? Daca bogatii detin Romania pe fond si forma, de ce sa nu si-o apere singuri? Cum nu suntem parteneri in beneficiile si uzufructul trairii de Romania, se impune sa nu fim nici aparatori si parteneri in apararea privilegiilor, mascate abil in conceptul de „necesar” patriotism…

 

Invitam asadar tiriacii, cocosii, nastasii, pontii, videnii, (toti cei cu averi peste 300000 euro), s.a.m.d. sa treaca pe la unitatile de recrutare MAN, sa-si anunte si sa-si inregistreze progeniturile, ce sa ajunga apoi in prima linie a razboiului mondial (final) ce sta sa izbucneasca. Iar pe noi restul, ii rugam sa ne scuteasca.

Daca pana acum am fost buni numai de suprataxari, de salariile sub-minime, de obida si bataile lor de joc… acum ii vom lasa pe cont propriu, impreuna cu tara lor. Iar orice modificare prin forta a acestei hotarari, pe calea coercitiei legale adica, in urma legilor si regimului imoral de ei, bogatanii jefuitori instaurat, il vom sabota prin toate mijloacele. Eventual in „timpurile de apoi” de tip „no man land”, ne vom intalni fata in fata. Vor intalni atunci in sfarsit destinul, dezbarati de artificiile avocatiale a unei lumi strambe ce au instaurat-o.

Si totusi vor plati pana la final. Veti vedea…

„primus inter pares”

sorinplaton

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în De ce sa mai murim pentru tara? și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De ce sa mai murim pentru tara?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s