Sa stim daca mai avem VIITOR, sau nici macar TRECUT…


Am aflat doar in seara acesta de tragedia de la Bucuresti. D-zeu sa-i odihneasca in pace pe cei trecuti dincolo. Nu pot spune ca sunt sau nu, de vina pentru ca erau acolo. Pot spune insa ca din punct de vedere semiotic este un semnal. Evident ca ca vor fi 22 de milioane de interpretari diferite, dar asta e o alta discutie.

Apoi sper sa nu se musamalizeze cazul. Pe post de exemplu, toti factorii implicati in caz, prin coruptie sau superficialitate, de la primarul „Piedone”, Ministerul de Interne, pompieri, ISU (ce mai vazusera „scena” cu un an inainte si nu au facut nimic sa o schimbe) si pana la administratorii clubului, trebuiesc pedepsiti exemplar, cu ani grei de inchisoare. Nu exista decat circumstante agravante. Raul trebuie retezat de la radacina.

trecut-viitor

Dar cate spatii-institutii-afaceri nu sunt in Bucuresti si tara la fel de periculoase pentru cetateanul simplu, fiind facute in logica profitului maxim si investitiei minime ? Cate din acestea nu tradeaza cea mai mare plaga nationala a lui „lasa-ma sa te las” ? Acum putem vedea daca dorim cu adevarat sa ne schimbam in bine ! Prin masurile luate in solutionarea acestui caz vom sti tertii daca avem un viitor, sau nici macar prezent si trecut !

http://adevarul.ro/news/eveniment/incendiu-clubul-colectiv-marturia-asistente-medicale-sareau-arsi-mine-urlau-implorau-1_5634e6c8f5eaafab2c305d4b/index.html

PLATON

sorinplaton

„primus inter pares”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în sau nici macar TRECUT și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sa stim daca mai avem VIITOR, sau nici macar TRECUT…

  1. Pingback: Sa stim daca mai avem VIITOR, sau nici macar TRECUT… | adriandc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s