Urmeaza „Kristall Nacht”-ul SISTEMULUI !


Demisia lui Ponta este o tinta falsa. In spatele lui Ponta sta SISTEMUL. Acesta trebuie identificat, cartat si exorcizat. Sistemul este tot ceea ce inseamna politicieni, inalti sau medii functionari publici, sistemul de represiune, parte din serviciile secrete, cadre universitare, intelectuali aserviti, societatea civila remunerata, conducerea bisericilor, masa de manevra, colaborationisti, informatori, plus interrelatiile, conditionarile si influentele exercitate. Sistemul are o logica si se manifesta malign-tumoral. Cauterizarea va fi grea si dureroasa, dar necesara daca vrem un nou inceput.
Spuneam ca Ponta este o tinta falsa, deoarece Sistemul se comporta ca o fiinta cu logica cibernetica. Va tinde sa limiteze pierderile in sensul supravietuirii sale, chiar daca si una mascata in blanuri de oi. Totusi societatea a ajuns la un asemenea grad de sofisticare, dar si greata, incat nu mai poate fi dusa cu una cu doua cu vorba.
Este momentul negocierilor cu cutitele pe masa,.. sau tinute in dinti… Stimati calatori: Urmeaza statia „Kristallnacht”, cu peronul pe partea dreapta !…

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Urmeaza "Kristall Nacht"-ul SISTEMULUI ! și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Urmeaza „Kristall Nacht”-ul SISTEMULUI !

  1. Tinc Ioan zice:

    Vorba batranici din Moldova…”si matura trebuie schimbata”…!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s