Iexpertii din guvern ne tehnocratizeaza cu arcanu’


Programul de guvernare a „ligii” tehnocratilor scapatati, se rezuma la deziderate sterile si atat. Intr-o cea mai pura limbuta de lemn de salsa suntem avertizati par egzamplu, ca sursele de finantare pentru agricultura si dezvoltare rurala sunt exact ca si-n axioma „cei patru evanghelisti ce au fost doar trei: Luca si Matei”, adica UiE si atat.
junk
 
Nimic nou. Nimic inedit. Nimic ce sa tradeze mari zbateri tehnocrate ori backgrounduri de multe post-doctoratisme, europarlamentarisme sau grade generale de SRI-sme. O suma de obscuri, selectati si pusi la nimereala, cu scopul de a trage sistemul de timp. Sa traga de timp ca sa se poate reorganiza in propriul interes, ca doar nu ati crezut altceva. Ce naste din pisica (=oligarhie) soareci (=kakat) mananca, oricate slujbe pe la Athos le-ati da… 
future_is_near
 
Scriu putin referitor la acest subiect, pentru ca nu ai mai nimic de zis. In doua fraze i-ai tradus de tot. „Astia este” ca si apa sfintita: nici nu fac rau dar nici nu ajuta. Deci daca asta e schema cu „iexpertii” atunci … la bulivar birjaar…!
PLATON
casus belli
„primus inter pares”
 

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Iexpertii din guvern ne tehnocratizeaza cu arcanu' și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu