Sa traiti bine ! (evident, daca aveti cu ce)


Exact cum am evaluat. Dorinta (populista) maxima, putirinta canci… Organismele internationale creditoare, prin mercenarii lor zoiosi din BNR, au dat peste labe, tendintelor de belfereala pe credit. Ok si asa atunci. Sa stim cum stam nu de alta… Sa stim ce avem de facut cu tara asta, daca suntem responsabili. Si suntem..

eat or die

Semnificatia mai adanca pentru termen mediu-lung este sa ne reorganizam economia nationala, sa facem un plan de industrializare in ton cu trendul de high-tech si sustenabilitate, sa renationalizam ce s-a praduit fraudat de clasa politica din ’89 pana azi, sa asanam societatea de furi si moravuri. Si dupa ce ne punem solid pe sine… ii vom da drumul si la rubrica „trai neneaca”.

Mai specific, prin implicarea mea in politica voi incerca definirea si amplificarea radiala a unui cluster de profit regional in judetul Cluj, urmat de exportarea modelului de lucru, etapizat si administrat (de catre sediul clusterul proiectat) si in alte macro-regiuni. Tinta pe 20 de ani este „degrevarea” capitalei Bucuresti de rolul de pol economic (si amoral) national, in favoarea Clujului.

http://www.mediafax.ro/politic/guvernul-a-retras-oug-privind-salarizarea-bugetarilor-15246193

„primus inter pares”

da

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în daca aveti cu ce) și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s