Nuclearul SARMAT… Porumbelul pacii intre popoare


Ca si Germania nazista oarecand si Rusia de azi doreste sa-si impuna punctul egotic de vedere, pe calea unei atmosfere geopolitice de confruntare. Lumea civilizata am ajuns intr-o vesnica defensiva si chiar nu stiu pana cand sa mai rabdam aceasta infatuare imperialista ?!
Rusia de azi a ajuns tot ce acuza in fals pe alti actori statali ca ar fi : agresori, complotisti, meschini, devalizatori, invadatori. Tactica kgb-ista, calomniaza, calomniaza, ca tot ramane pana la final ceva, este firul lor rosu calauzitor.
Argumente conform carora Rusia se apara si reactioneaza la ce fac „teroristii” de occidentali nu se sutin. Cititi eventual din nou alniatul anterior si veti intelege strategia curvasariei politice internationale, ce o intretin sub o titulatura pretentioasa de diplomatie.
end
Si daca sunt rusii asa de atenti la emanciparea populatiilor (minoritatilor cica abuzate), ocupand in acesta logica revansarda Crimeea, daca zic dansii ca dezavueaza tot raul facut de teroristul Stalin (pactul Ribentrop Molotov), oare nu ar putea in acelasi diapazon sa elibere din stransoarea de iubire violatoare si Basarabia, cu Transnistria ei cu tot ? Fiti siguri ca daca ar fi facut de la sine acest lucru vis a vis de Romania anilor 90, si nu ar fi complotat pana azi la dezmembrarea acesteia, poate azi noi nu eram in NATO si poate cel mult intr-o alianta a tarilor nealiniate.
In concluzie, tot ce se intampla azi pe plan mondial la adresa Rusiei este o reactie de feed-back la actiunile subversive ale acesteia. Iar daca va vrea in schimb in mod real pace, o va si avea. Evident ca asta doar dupa o clarificare cu toate cartile si cutitele pe masa. Dar pana atunci, pregatirea rachetei Sarmat ce sa poate distruge pe loc un teritoriu ca al Frantei, pentru schimbarea dotarii cu racheta nucleara Satan, ce putea distruge din prima „doar” jumatate din dimensiunea Frantei, se constituie in cea mai evidenta declaratie de prietenie la adresa planetei si popoarelor ne-ruse …
PLATON
Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Nuclearul SARMAT - Porumbelul pacii intre popoare și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s