Raul ascuns: „Multicultarismul”


Numitorul comun al situatiilor secesioniste pe criterii etnic-economice, a islamismului hegemonist, a alienarii sexelor si sexualitatii umane este multiculturalismul. Acesta este promovat desantat si infantil, ca o cale de dezangajare, de catre natiunile-puteri mondiale. Iar acum acestea ajung sa culeaga ce au seamanat, vezi recrudescente ale nationalismului de opereta, opresiunea crestinilor si a crestinismului (in fapt a leaganului civilizatiei contemporane), dezorganizarea totala a institutiei familiei, urmata de feminizarea masculinului si masculinizarea femininului. Adica culeg furtuna…

Incurajarea a ce ne deosebeste in loc a ce ne aseamana, incurajarea emanciparii minoritatilor de orice fel, mai devreme sau mai tarziu, dupa ce vor acumula putere si constiinta puterii ce o detin, va duce la o radicalizare a lor si la deschiderea apetitului lor spre abuzarea majoritatii si a status quo-ului societatii, asazis apanaj al majoritatii.

Identitatea minoritara trebuie promovata ca un supliment la cultul identitatii societatii in ansamblul ei si nu ca si un inlocuitor total al acesteia. Daca le permiti minoritatilor, poate din decenta si prea mult simt, sa-si prezerveze identitatea culturala, acestea vor avea tendinta sa-si transforme beneficiul intr-o obligatie si penitenta a societatii majoritarilor ca urmare a iluzorii penalitati ale majoritatii fata de minoritati. Daca le permiti sa-si institutionalizeze in exces prin scoli proprii, exclusivismul, viciul si originalitatea, in scurt timp minoritatile vor avea tendinta sa renege si sa abuzeze conventia societatii si pacea sociala, producand o insularizare etnic-religios-economica (etc), apoi grupuri sociale autarhice si forme de secesiuni societare sau chiar teritoriale.

Sunt adeptul unei linii autoritariste de tip pumn de fier in manusa de catifea, suma de societati locale si regionale fiind indicat sa se alinieze suzeranitatii legii, produse de conventul majoritatilor si minoritatilor. Ca altfel va fi haos generalizat, un haos caruia ii simtim deja prezenta si manifestarea malefica.

Din prea multa ordine si disciplina nu a murit nimeni, dar din haos, da. Si nu mai dezvolt subiectul haosului, ca ar trebui sa-mi deschid o linie de studiu post-doctoral.

In concluzie, societatea trebuie condusa si trebuie sa arate #altfel….

https://web.facebook.com/SorinPLATON/posts/10155852642939695

 

PLATON

„primus inter pares”

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s