Suntem niste bravi buni de nimic


https://web.facebook.com/SorinPLATON/posts/10156139145609695

Romanii sunt amagiti, mintiti si inselati, dar s-au obisnuit cu senzatia. Ori poate sunt „doar” masochisti daca nu direct schizo, cu personalitati multiple. Cert este ca violatorii, pedofilii, agresorii, hotii, coruptii, politicienii, nu par exotici si iesiti din comun. Ba par chiar romani banali, adica oameni obisnuiti. Sau de fapt par asa pentru ca asa si suntem „noi”, marea masa. Adica falsi si meschini. Toti, sau o mare parte dintre noi. Suntem colaborationisti cu orice este neserios. Iar in rest din frica de marginalizare si din convenienta sociala doar mimam normalitatea. Dar la final nu uitam sa avem pretentia sa fim respectati de catre terti. Respectati pentru ce ? Ce am facut noi pentru acest lucru ? Premii Nobel la seral ? Transplanturi de rinichi si de tupeu de parveniti ?

„Suntem” o magma fetida, mucilaginoasa, acomodati cu un destin infect, miciman si fara speranta. Adica cu viitor zero, daca nu se intampla o minune in viitorul apropiat, adica unul ce sa ne propulseze pe un #altfel de traiect de dezvoltare societara.

1-VuRMGPKL5vgl_22OhhnbiQ

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Suntem niste bravi buni de nimic și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s