Continuare pentru „La un pahar de vorba cu nea Obama B.”

Continuare a postului: https://sorinplaton.wordpress.com/2009/05/26/la-un-pahar-de-vorba-cu-nea-obama-b/

…..

Obama: Ce vorbesti nea Platoane.. Pai tu n-ai vazut ieri finala Young National Geographics, in care raspunsul castigator avea localizarea in..Romania?

Platon: Ei nu mai spune..

Chiar asa.. Ma parca un hibrid chinezoi de pe la noi, ne-a lasat toata  „streching out forever, Marllboro Country” ( = tara) cu gura cascata, pinpointingand un detaliu de aceasta factura, in timp ce majoritatea noastra, a restului…, cu greu putem nominaliza macar statele confederatiei US, sau ce sa mai vorbim de capitalelor lor locale… Cool in orice caz..

Pai ce te poti pune cu destinu’ omului? Daca e menit sa ajunga baza de date pe roti, asta e..? In orice caz, cel putin deocamdata „eterna si fascinanta Romanie” nu cred ca se poate constitui intr-un Eldorado al turismului de tip „trecking” pentru a fi inspectata in detaliu cai cei de la Google view.. Cel mult doar pentr-un safari printre bosimanii nostri de prerie..

O yeah 🙂 ))) .. Da astia..pardon aia ai vostri trag cu arcuri sau cu sarbacane dupa ciori?

Mai degraba cu halba si cu coviltiru… 🙂 ))

Da sa nu deraiem asa de grav pe aratura.. Ce-ar fi sa asezonam la bere si politichie.. Uite, par egzamplu, ca sa folosesc furculisionismul lui George Washington al tau, nu mi-e destul de clar care-i traba cu Guantanamo-al  vostru..

Las-o-n pasca ei de treaba.. Ca mi-i pana peste cap cu „golful porcilor” asta..

Bine, bine, dar ia zi nea Baraca care e schepsisul cu detinutii aia musulmani super periculosi.. Sunt, ori nu superpericulosi?.. ca nu sunt inca dovediti de nimic..Parca pe fond tot numai supecti de terorism au ramas..nu?!..

Ce mi-i suspect-prezumtiv de terorism sau terorist in carne si oase, cand prostimea vrea paine si circ…De fapt prostimea noastra nici nu stie ce vrea …”noi” ii le spunem ce nevoi are… 😉

Despre rubrica „voi” vom incerca sa brodim la urmatoarea lada de bere..poate Ursus..Da parca tot nu e clar de ce faceti atat tam-tam pe povesti de adormit copii.. Ce pixu’ meu o tot dati pe dupa ciresh cu „uite teroristu,… nu e teroristu”.. Voi cunoasteti pilda europeana cu ala de striga „uite lupii” fara sa fie lupi in zona, iar cand a fost sa vina de adevaratelea lupii…canci sa mai creada si sa reactioneze cineva?!…

Haha.. Tu nu intelegi ca our people este om de tip nou..conditionat total adica; execute orbeste tot ce li se paseaza subliminal? Ce sa o mai o tot aburim  atata?!.. Iar in legatura cu Guantanamo, de fapt ne-am asigurat alibiul unei chestii logice in fata opiniei publice mondiale.., ca a nostra nu conteaza in ecuatie dupa cum ti-am spus.., deci asa…alibiul asta ne confera libertatea sa continuam intr-un fel experimentele lui Mengele prin lagarele naziste..Da, chiar asa.. ne folosim de materie prima conforma si …dispensabila.. pentru a ne putea experimenta „in vivo” tehnologiile noastre psicho-military high-tech.. Iar acum, pe masura ce se epuizeaza ciclul de viata a experimentelor punctuale, vom livra „legumele” catre diferiti naivi, vezi entitati statale mai democrate decat democratii de noi, cica foarte scrupuloase cu inventarul genic uman…

Nasol.. It’s blody fucking shit bussines…cum ar spune unchii vostri, englezoii.. Da ma rog.. Tu si cu Bilderbergii rules for the moment”… Da „hai noroc”, ca trebe sa plec.. Si nu lasa in pahar, bea-l pana la fund, sa nu-mi lasi pocinogu in casa…tzara.. Si data viitoare sa ma anunti cu 24 ore inainte sa-mi garezi in hambar Air Force One-ul, sa nu-mi apari asa tam nesam ca Stealth AirRaptor-u… si nu de alta, dar sa ma asigur cu stocu de beroase… OK?

K then.. Pana next time …look forward with impatience 🙂 ))) ..ca daca nu cumva gasesti „decat” numa’ Newmarkt la pet..care-i ca berea voastra de pe vremea lu ala de l-ati impuscat… Bai bai.. 🙂

…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s