DEZASTRU..numele tau e Romania!


O plaja larga de „beneficii si stimuli” mangaie zilnic „constientul subconstientului” fiecarui cetatean, de la cutremure in cascada, cu perspectiva iminentei unuia catastrofal si pana la intrarea tarii in incapacitate de plata, cu reduceri majore de venituri pentru populatie, urmata de directa condamnare la esafod pentru aceeasi populatie, prin preconizatele campanii nationale de demiteri si reduceri de posturi.. Si care este numitorul comun? Ei bine FRICA de tot si toate, salbaticirea si antagonizarea noastra cu cei din jur, ba chiar si cu noi insine..

hanging Romania https://sorinplaton.wordpress.com

Ce sa intelegem de aici, ca „D-zeu” o fi considerand ca suntem prea multi, prea rai, prea tupeisti, prea iremediabili, prea diabolici si ca ar trebui de urgenta „sa fim rariti”? Ori ce sa intelegem din acesta aglomerare de „psiho-finetzuri” ce pe zi ce trece ne alieneaza tot mai mult?..

Revenind „pe pamant” la oalele (si ulcelele)  noastre, nu pot sa nu-mi pun indreptatit intrebarea.. „”oare cand clasa politica guvernanta va face „descarcarea de gestiune” pentru promisiunea „sa traiti bine„” si „ce mai inseamna in contextul actual, acesta sintagma?”..eventual „cand si cine va plati pentru aceasta colosala inducere in eroare a populatiei de la baza piramidei?”..  

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la DEZASTRU..numele tau e Romania!

  1. RedPeliKan zice:

    ”oare cand clasa politica guvernanta va face “descarcarea de gestiune” pentru promisiunea “sa traiti bine“”

    Niciodata. Scopul este sa fugim noi astia „multi si prosti” catre lumina de la capatul tunelului fara sa vedem din cauza intunericului roata de soarece pe care alergam. Sau cu alte cuvinte sa fugim spre orizont. O sa traim mai bine atunci cand o sa atingem orizontul…

    Apreciază

Lasă un comentariu