La Cluj invinge natalitatea…


Referitor la declinul populational in Romania si EU, imi asum sa spun ca este premeditat. Cum prind oamenii un pic de siguranta pentru ziua de maine, cum se si lasa in mrejele chemarii speciei, si procreaza la un mod sustinut. Ca si exemplu in vivo putem oferi orasul #Cluj, unde natalitatea domina solid mortalitatea; Aici se intemeiaza cu incredere familii noi, bazate pe niste venituri salariale predictibile, intr-un cuantum mult peste media nationala, Acestea sunt bazate pe o atmosfera sociala-civica-urbana-administrativa prietenoasa si respectuoasa, sunt bazate pe dorinta si manifestarea fiecaruia pentru o situatie generala de tip win-win, in dauna uneia egocentrice, generatoare de win-lose.
 
In astfel de situatii propice, nu mai este nevoie de interventia statului si a „sistemului” pentru asigurarea ratei de inlocuire (intinerire) populationala, prin inginerii sociale discutabile, de genul importurilor de populatii alogene, total rupte si dezinteresate de cultura gazdelor, daca nu chiar subversive si rau intentionate (exemplu musulmanii).
 
Dar de ce s-a ajuns in situatia acestui declin populational in Romania si Europa, cel putin ? Ei bine, s-a ajuns printr-o politica subversiva de dezorganizare si denigrare a conceptului de familie, incurajandu-se in schimb viata vicioasa, iluzoria fericire morganatica individuala, de obicei redusa la impulsuri fizice sexuale disparate; La fel, prin incurajarea subversiva a asa ziselor libertati „de exprimare” a minoritatilor de orice fel, dar mai ales sexuale (LGBT); Apoi, prin incurajarea masculinizarii femeilor, pe calea unui feminism prost inteles si aplicat; Si nu in ultimul, rand prin abstractizarea fortata a prezentei si nevoii de D-zeu…
In concluzie, stapanii de sclavi (capitalismul) au nevoie de sclavi (forta de munca) ce nu fie distrasi prin iubire spirituala, de sclavi care nu se legitimeaza prin institutia familiei, prin traditionalism, decat eventual prin nevoia de munca depusa. Au nevoie de sclavi pentru care singurul D-zeu este banul, iluzoriu fluturat in van de catre stapanii vietilor noastre, in fapt adevaratii posesori si depozitari al sau.
 
Divide et impera este deviza occidentului momentului, doar ca acest impera are ca si rezultat colateral … reducerea natalitatii si declinul populational.
 

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în La Cluj invinge natalitatea și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu