Oprirea rostogolirii leului (RON) pe tobogan…


…va inceta numai dupa ce masele vor accepta ideea „necesitatii stringente” antamarii unui nou acord de imprumut-indatorare cu FMI-ul. Cu alte cuvinte, cu toate ca in ultimile luni se sustinea sus si tare ca suntem imuni la criza financiara prin cresterea noastra economica „extraordinar de nemaipomenita”, dupa cum am aproximat anterior in mai multe randuri…doar ca „la peretzi”… asistam la punerea in scena din partea BNR, a ocultei economice internationale-nationale si a guvernului, a bagarii fortate si neavenite pe gatul nostru, al contribuabililor, a unei noi sesiuni de infeudare in folosul oricui altcuiva decat al romanilor… Iar dupa ce respectivul contract va fi semnat, ca prin minune, cursul a monedei noastre nationale va reveni undeva la palierul 3,8-3,9 RON/E, cat este cursul real sustinut economic…

detail-of-lion

Ce putem face noi, „martorii lui Iehova” muti de uimire? Nimic. Suntem doar recuzita si decor intr-o lume a lor, …a bogatanilor verosi si fara scrupule…

Pai sa le dorim atunci cauzelor-surselor-pionilor-ocultilor, ca toata plusvaloarea obtinuta nemeritat si banditeste, „inginereste financiar”, pe sudoarea si suferinta romanilor mei, sa fie investita de respectivii (cauzele-sursele-pionii-ocultii) in medicamente … cu tot cu dobanda….

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Oprirea rostogolirii leului (RON) pe tobogan…

  1. Radu C zice:

    Pai nu zicea Boc ca FMI e ultimul pe lista? Mai intai se duce la BEI, BERD, Comisia Europeana, si poate alte organisme europene, ca de aia am intrat in UE, si se duce la FMI doar daca ne ajunge cutitul la os.

    Teoria ta conspirationista poate cadea daca nu ajungem la FMI, sau poate capata greutate daca institutiile UE ne dau cu flit.

    Apreciază

Lasă un comentariu