Ce se mai aude prin targ !?..


Precupetze ce se tin bine informate ziceau parca ieri, in timp ce negociam la sange o legatura de leustean, cum ca sunt sanse mari ca Basescu sa forteze demisia „fiului sau adoptiv” (actualul regim, actualul guvern, actualul prim ministru…ACTUALUL PARTID..). Ce mai, hai mare adicatelea. Ei bine daca se va da drumul la acest desfasurator, ceata PDL a lu’ papuc voda Basescu vor demonstra ca de cand sunt la putere, in toate campaniile electorale si mai ales dupa, au mintit fara scrupule boborul rumegator. Au mintit in majoritatea cazurilor, dar acum ma refer la minciuna cu filiatia si incadrarea doctrinar a basescului la centru-dreapta esicherului politicoios. Da bine, si ce daca ar spune ipochimenii astia … Vorbe sunt facute pentru a fi goale de substantae.. aplecarea pe principii si doctrina, fie acestea de dreapta fiind niste simple bull-shit-arii.

De fapt esenta mesajului „transpirat”printre castraveti, ceapa si pastarnac este ca regimul ocult de putere ce are ca fantosa si port drapel presedintele Basescu a fost cuprins subit de tremurici cum ca le ia apa lotca… Si din disperare sunt decisi sa ia masuri disperate, INDIFERENT de repercusiunile fata de tertzi, ori chiar fata de contructia politica de pana acum a catavencilor oligarhi portocalii sub coada. Ei  bine T.Basescu „este dispus” sa ghilotineze esafodajul lui Boc si al intregului PDL, culpabilizandu-i ca UNICI „responsabili de etapa” in meciul dezastrului national, ca mai apoi sa forteze o rupere a PDL (avand marinerul meciuri tot mai serioase in spatele draperiilor cu alde Blaga, Videanu & Co), „fideii” pompandu-i spre UNPR.. De fapt intreaga lucrare se doreste a consta in crearea unui partid prezidential „nou” pentru Basescu, dar mai ales pentru urmasii acestuia (pentru ca SISTEMUL trebuie sa se prezerveze cumva, ce mama dreaq) … Si uite asa se va propune un nou guvern format in jurul unei gogoase doctrinare „da stanga” (UNPR-ul generalului de kiloti si izmene Oprea), propus pentru postul de prim ministru fiind cine credeti… tam-tatam-taram…(tensiune maxima, colici abdominale..chiar si ceva urme de diaree)… Christian DIACONESCU… doamnelor si domnilor.. Celebrul CRISTI, omul providential „de mare perspectiva social-democrata” in acceptiunea unor ratati in ale analizei strategice prin PSD…

platon

Revenind, badia Basescu vrea sa renunte eins-zwei la toata tevatura (de forma) de dreapta si sa imbratiseze ridicolul extrem, prin protapirea celor mai hoti dintre cabotini (lupii mascati in oi, dintre oi) in capul satului national. Ceva argumente? Pai de-o vreme incoace, gura nu le mai tace la alde Sever Voinescu, Cezar Preda si mai nou Elenutzei Udrea (alintata daunazi de unu’ de-a lu’ Blaga ficior, intr-o chermeza ce sarbatoarea reducerile de pensii si salarii la hectar, cu apelativul „curva dracului, dute iute la Basescu si paraste-ne”), profetind in ritmuri tot mai sacadat-alerte exitusul bocului si al sau cuibusor politic de nebunii, PDL-ul.

Ce nu spun aici si acum este argumentatia dupa care miscarea ciracilor lui Basescu (inclusiv a lui Basescu presonal) va fi una din care se va pierde pe toata linia. Va pierde Basescu..va pierde PDL si Boc, va pierde UNPR-ul, vor pierde PSD si PNL prin faptul ca sunt total nepregatiti sa ofere AZI o alternativa reala crizei (programe si resurse umane „nelustrabile”)… Iar toate astea se vor petrece cu o anumita muzica in fundal,…o  muzica de joagar (populatia majoritara, nemultumita) taind copacul putregait (sistemul), muzica ce imita tot mai mult ecourile de praf de pusca a sezonului de vanatoare ante ’89…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Ce se mai aude prin targ !?..

  1. Silviu cel necajit zice:

    Bine spus, Platon! Pe cei din ” lumea” umbrelor-gen Diaconescu, şi alţii-, prin comportamentul indus, pregătire, reacţii şi subordonare, ” sânge rece” etc., nu-i deranjează haosul. Ei se hrănesc din haos, pregătesc mişcări ordonate din haos, se alimentează şi se hrănesc cu haos. Ewste lumea IDEALĂ, nu? Şi totuşi, sper să nu fie chiar aşa cum se spune-n târg. Preţios-ca-ntotdeauna- postul şi raţionamentul ataşat acestuia. Cu respect,

    Apreciază

  2. ptr. EVITAREA imbolnavirilor PSIHICE si FIZICE a COPIILOR si BATRANILOR pensia MAXIMA : 3000 RON ! maxim 1 milion de romani pot SUPRAVIETUI cu o pensie de 3000 ron ca sa nu DISPARA ROMANIA ca POPOR !!! EVITATI GENOCIDUL !

    Apreciază

  3. Parlamentul si Guvernul se afla pe alta PLANETA … INTELEGETI o data ca actualul SISTEM nu va REZISTA !!! CATI ROMANI TREBUIE SA MAI MOARA ? MEDITATI IN CASE ! cine are PUTERE SA MEDITEZE ?! LUX , APARENTE , CORUPTIE , SUBIECTIVISM , NEREALISM , LIPSA DE VIZIUNE , EGOISM , PIERDERE DE TIMP , EFICIENTA ,GENOCID !!!

    Apreciază

  4. GUVERNUL nu are curaj sa Blocheze PARLAMENTUL care CONSUMA peste 3 milioane euro ZILNIC prin diverse ACTIUNI … !!! 5 milioane de romani vor prelua informatiile UTILE si se vor aplica masuri cu VIZIUNE ptr. minim 5 ani !!! UN POPOR nu POATE SUPRAVIETUI fara SANATATE PSIHICA si FIZICA !!! * prima URGENTA sunt VENITURILE si ALTRUISMUL nu DIPLOMELE de ORICE FEL !!! pana nu este BLOCAT PARLAMENTUL de la RESURSE RO nu va iesi din CRIZA ! au fost facute CALCULE !!!
    * Parlamentul secunda de secunda SABOTEAZA AGRICULTURA SANATATEA si EDUCATIA

    Apreciază

Lasă un comentariu