Capat de linie pentru presedintele Basescu?


Tot ce e posibil!…

Oameni ca si Patriciu ori Geoana, nu pot fi acuzati ca se trezesc vorbind de florile marului, in urma unor pareri subiectiv-personale, atunci cand fac martial afirmatii referitoare la posibilul ultim mandat Basescu. De regula anumite categorii de formatori de opinie canalizeaza semnale cu rol prognostic spre marea masa, in vederea studierii primelor reactii, pentru eventuale ajustari inaintea d-day-ului, precum si o repozitionare a echilibrului de forte pe un trend lin si nu abrubt.

De unde poate sa vina insa sursa de inspiratie simultana si „sinonima” nu cred ca importa prea mult acum, esential fiind faptul ca orice inceput are s-un sfarsit, doresc, nu doresc cei admisi in tabloul marelui joc. Cert este ca in secolele trecute sacii cu galbeni ai vremelnicilor mergeau la Poarta Otomana, cu acceasi dezinvoltura in care azi sacii (vezi ponturile economice, ex Bechtelurile) merg spre poarta Marelui Licurici…. Un detaliu  infim de translatare „geostationara”….

marele-licurici

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Capat de linie pentru presedintele Basescu?

  1. eduardvasilache zice:

    mult succes domnule presedinte

    Apreciază

  2. ROBERT HORVATH NEW YORK zice:

    PRINTUL CHARLES LA CA CAP DE LINIE PENTRU BASESCU.

    EXPOZITIE DE ARTA LA NEW YORK, TOKIO SI BUCURESTI

    La 1 Decembrie 2009,  va avea loc la New York o expozitie personala dedicata Romaniei. La aceasta manifestare va participa Printul Nicolae si membrii diferitelor familii regale europene. Va fi o ocazie fericita pentru toti de a cunoaste si a strange mana viitorului rege. Volumul de arta “Printul renasterii” ” Romania” va fi lansat  cu acest prilej. Locul de desfasurare va fi Chelsea, cartierul importantelor galerii de arta. (în apropierea studioului meu de film). Organizatorul acestei expozitii (curator) este sotia mea, Kiyoko Horvath. Trebuie mentionat ca la toate expozitile pe care le-am avut in jurul lumii, s-a arborat steagul national . In anul 2004 am dedicat expozitia”DE LA DALI LA DEVA” Regelui Spaniei JUAN CARLOS si regelui  MIHAI, Regele Romaniei. Expozitia suprealista a început la New York si, trecand prin diferite orase europene a luat sfarsit in Figueres la doi pasi de Museul Salvador Dali. VA ROG DESCHDETI   http://www.devagallery.com. 
    Veti putea vedea o lucrare favorita reprezentand tricolorul, avand in centru ei, crucea martirilor si a sperantei. Lucrarea a avut un deosebit succes.  Expozitia care va putea fi vizionata la sfarsitul anului si la Bucuresti este bazata pe motive arhaice romanesti. Sper sa intalnesc inca oameni care mai cred in bine.
    ROBERT HORVATH- DEVA  artist  New York 15 Martie 2009. 

    Apreciază

  3. Radu C zice:

    Bun, atunci intrebarea este: cine altcineva poate fi cu adevarat presedinte, in loc de un „functionar cu salar mare in fruntea unui stat”? Eu ii urez succes la alegeri lui Basescu, chiar daca n-are nevoie.

    Apreciază

Lasă un comentariu